DOT by Marc Jacobs

Categoriën Parfum

We hebben er even op moeten wachten, maar hier is dan eindelijk het nieuwe parfum van Marc Jacobs: DOT. Om Marc – ik mag Marc zeggen – maar even te quoten: “I don’t think there is ever a wrong time for a polka dot…” Zijn voorliefde voor polka dots zie je niet alleen terug in zijn collecties (al vanaf de eerste collectie!) maar ook in de flacon van dit parfum. Is het geen DOTje? ;)

Ook het doosje is natuurlijk bezaaid met polka dots

Ladies, hoe schattig is dit flesje? Ik vind hem echt übercute en hij staat zó leuk in mijn parfumkast! De ronde glazen flacon met zwarte polka dots doet me denken aan een lieveheersbeestje. De versieringen en de dop daarentegen lijken meer op een vlinder, of een combinatie tussen een vlinder en een lieveheersbeestje. Ik noem het een lieveheersvlinder.

De flacon is speels en schattig, maar de gouden details maken het ook chique.

Topoten: rode bessen, dragonfruit en zoete kamperfoelie

Hart: jasmijn, kokosnootwater en oranjebloesem

Basisnoten: vanille, drijfhout en muskus.

In het begin ruik ik inderdaad de heerlijke fruitige noten. I like! Daarna wordt de geur iets bloemiger en hoewel ik bloemige geuren best kan waarderen, spreken deze bloemen mij niet echt aan. Ten slotte ruik ik nog een lange tijd de basisnoten, en met de geur van vanille erin (ik hou van vanille) én muskus kan het ook bijna niet anders dat ik die geur heerlijk vind. Mijn geurbeleving van dit parfum gaat dus een beetje met pieken en dalen. In het begin vind ik hem lekker, daarna iets minder, en de basis – die je gelukkig het langst ruikt – vind ik heerlijk.

De geur van DOT is iets tropischer dan haar ‘zusjes’ Daisy en Lola. De kans is echter groot dat wanneer je Daisy en/of Lola lekker vind, je DOT ook wel zal kunnen waarderen. DOT is door de fruitige en bloemige noten een echte zomergeur! Naast het parfum zijn er ook nog een douchegel en bodylotion van deze geur verkrijgbaar.

Prijzen:

EdP 30 ML: €49,95
EdP 50 ML: €69
EdP 100 ML: €89
Body Lotion 150 ml: €36
Douchegel 150 ml: €33

DOT van Marc Jacobs is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. Ici Paris XL, Douglas en De Bijenkorf.

Liefs, Laura

13 thoughts on “DOT by Marc Jacobs

  1. Was ik niet zo fan van de Lola fles, deze zou prima naast mijn (inmiddels lege) Daisy staan! Ik moet toch altijd slikken van parfum(eau de toilette) prijzen, maar deze ga ik zeker beruiken(;p) in de winkel!

  2. Dit is echt mijn favoriete geur! Nog niet gekocht omdat ik hem bij de Douglas een keer op deed en ik was de winkel nog niet uit en hij was al vervlogen, dat hielt me echt tegen om hem te kopen:(

    Zalig was hij zeker dus misschien ooit komt hij in mijn stash!

    1. Nu je het zegt, bij mij bleef hij ook niet echt lang hangen voor een eau de parfum. Na 3 à 4 uur was de geur al grotendeels vervlogen. Een beetje jammer. Dan maar nog een keer sprayen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.