Hi allemaal!

Ik ben weer terug uit de Verenigde Staten, waar ik op vakantie was. Natuurlijk heb ik daar ook geshopt en in het filmpje hieronder laat ik mijn aankoopjes zien. Mocht ik een beetje warrig/vermoeid/chaotisch overkomen ik dit filmpje; dat kan goed kloppen. Ik had namelijk een jetlag van hier te Tokio – of beter gezegd van hier tot San Francisco – dus dan zal het waarschijnlijk daar aan liggen ;). Natuurlijk volgt er nog een uitgebreid verslag van mijn vakantie én een apart artikel met shoptips voor Amerika. De video duurt 17 minuten, dus pak wat lekkers en iets te drinken en ga er even lekker voor zitten ;).

Liefs, Laura

23 thoughts on “USA Shoplog!

 1. Ik denk dat de sinful colors lakken van een neon collectie zijn en neon’s zijn altijd matte geloof ik. En denk dat je spongebobbroekje van badstof is. Superleuke shoplog! Allemaal leuke spulletjes :)

  1. Oh, ik heb ook de naam gevonden! Hij heet 24/7. Haha, ik dacht dat dat ook één of ander nummer was. De paarse die ik in het filmpje laat zien heet Dream On.

  1. Ohja, da’s waar ook! Haha, ik wist dat ik hem ook ergens in NL had gezien, maar wist niet meer waar! Hihi, thanks nu weet ik waar ik hem kan halen als de potten op zijn ;)

 2. Leuke aankoopjes. Je hebt echt goede zaken gedaan. Hihi. Ik kijk al uit naar het verslag van de trip! Bespreek je ook de route nzo? Xx.

 3. klopt de hoofdkantoor staat gewoon in Breda :P. Ik was namelijk aan het kijken op internet wanneer hij open zou gaan, toen kwam ik uit op een adres in Breda.. Echt weird, dat ze in Nederland zitten. Waarschijnlijk omdat btw hier anders is net als Ikea. Hoofdkantoor zit namelijk ook in Nederland, haha. je hebt echt super leuke dingen gekocht zeg! <3 Die glow-in-the dark nagellak moet ik echt gekocht!

 4. Wow, dat scheelt een hoop! 33 dollar voor de ANR! Ik heb er geloof ik meer dan 60 euro voor betaald..
  En ah, cinnamon rolls <3 <3 <3

 5. Leuke aankoopjes zeg en wat gaaf dat je door de USA gereisd hebt. Ik heb in 2000 door dat gebied gereisd (zes staten in totaal) met mijn ouders en broer en in 2010 ben ik terug geweest in Californië (mede doordat mijn broer toen een jaartje woonde en werkte in LA). Het blijft een bijzonder mooi en gaaf land om doorheen te reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.