Easy DIY Lauren Conrad Bracelet

Categoriën Accessoires

I love Lauren Conrad. Ik hou van haar stijl, haar prachtige haar, haar make-up en ben jaloers op haar mooie figuur. Op haar eigen website – die er ook al zo verdomde goed uit ziet – LaurenConrad.com plaatst ze (naast andere leuke blogposts) zo nu en dan een filmpje met ‘Crafty Creations’. In deze filmpjes laat Lauren herself zien hoe je de leukste DIY creaties maakt. In haar eerst DIY filmpje maakt ze een armbandje met alleen wat lint en een paar ringetjes. Het zag er zo simpel uit dat zelfs ik het moest kunnen en dus ging ik aan de slag.

De sluitringen die Lauren gebruikt kun je gewoon voor een paar cent bij de doe-het-zelf-winkel halen. Of je kunt net als ik je papa lief aankijken en vragen of hij er nog een paar heeft liggen. Ik had nog een paar lintjes liggen (ik ben zo iemand die alles tot in den treuren bewaart) en pakte een groen lint. Ik keek het filmpje van Lauren nog eens en binnen 10 minuten had ik dit leuke armbandje. Nu zou ik er zelf nog een foto- of videotutorial van kunnen maken, maar dat ga ik niet doen. Zo goed en duidelijk als Lauren het in haar filmpje doet, lukt mij namelijk toch nooit. Bekijk daarom onderstaand filmpje om te zien hoe je dit leuke armbandje maakt!

Ik ben van plan om er nog meer te maken met een mooiere lintjes. Zachte pastelkleuren bijvoorbeeld. Misschien heb je nog een chique lintje liggen van Chanel of Dior? Superleuk om zo’n armbandje mee te maken!

Liefs, Laura

12 thoughts on “Easy DIY Lauren Conrad Bracelet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.