Mijn favoriete girly series van dit moment

Categoriën Chickmedia, Favorites

Al eerder schreef ik over mijn favoriete actieseries en comedieseries, vandaag is het de beurt aan mijn favoriete ‘girly’ series van dit moment. Ik heb vernomen dat er veel mensen ziek in bed liggen, net als ik, en ik vind het zelf dan altijd wel leuk om series of films te kijken. Dan voel ik me soms alweer een klein beetje beter worden. Lees verder voor mijn favoriete girly series.

 

New Girl

New Girl heb ik ook al genoemd in het artikel met mijn favoriete comedieseries, maar omdat ik vind dat hij ook in dit rijtje past, noem ik hem gewoon nog een keer. De serie gaat over de dorky maar schattige Jess (Zooey Deschanel) die op zoek is naar een nieuwe woning omdat ze haar vriend betrapt heeft met een ander. Ze komt te wonen in een appartement met drie vrijgezelle mannen: bartender Nick, fitnesstrainer Coach en vrouwenversierder Schmidt. In eerste instantie zien de mannen het niet zo zitten dat ze bij hen wil komen wonen, maar als ze vertelt dat ze bevriend is met modellen, zijn ze al gauw overtuigd. In de tweede aflevering heeft Coach de serie verlaten. Na de opnames van de pilot werd namelijk bekend dat een tweede seizoen van een andere serie waarin de acteur die Coach speelde, zou starten en hierdoor was die acteur niet meer beschikbaar. In plaats daarvan werd het personage Winston Bishop geïntroduceerd. Winston komt terug uit Letland, waar hij professioneel basketbal speelde. Hij onderverhuurde zijn kamer aan Coach.

In het begin vond ik Schmidt een beetje vreemd, hij maakt vaak rare opmerkingen, maar nu vind ik hem vaak heel grappig. En ik vind Nick en Jess zo leuk bij elkaar dat ik nog steeds wacht op de dag dat ze iets met elkaar krijgen. (IMDB cijfer: 7,9)

Pretty Little Liars

Het verhaal gaat over een groepje meisjes die allemaal hun eigen weg gaan nadat hun ‘leider’, Alison DiLaurentis, vermist raakt. Alison was degene die de groep bij elkaar hield en nu zij er niet meer is, zien ze elkaar eigenlijk nooit meer. Dan wordt Alison’s lichaam gevonden en komen de meisjes (Spencer, Hanna, Aria en Emily) weer bij elkaar op de begrafenis. Daarna begint de ellende pas echt. Ze ontvangen alle vier regelmatig sms’jes van een zekere ‘A’, die heel veel van hun diepste geheimen lijkt te weten. Geheimen die eigenlijk alleen Alison wist. De meiden bundelen hun krachten in de strijd tegen ‘A’ en proberen het mysterie rond Alison’s dood te ontrafelen. (IMDB cijfer: 8,1)

In eerste instantie dacht ik dat dit een beetje een puberale serie zou zijn. Het gaat over meisjes op de middelbare school, dus die veronderstelling was snel gemaakt. Maar eigenlijk is het een hele leuke en spannende serie die me aan de buis gekluisterd houdt. De ‘summer finale’ van het afgelopen seizoen was werkelijk té spannend!

Gossip Girl

Gossip Girl gaat over een groep rijke jonge mensen die leven in de Upper East Side in New York City. De serie draait voornamelijk om Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald en Chuck Bass. Ze staan op het punt om hun middelbare school te verlaten en te gaan studeren aan de meest belangrijke universiteiten van het land, maar ondertussen gebeurt er van alles. Sommige van hen zijn heel erg bezig met het halen van goede cijfers, al dan niet op een legale manier, maar anderen kan het eigenlijk weinig schelen. Het gaat er niet zozeer om wie er met de beste cijfers slaagt, maar eerder wie heeft het meeste geld heeft, wie het met wie doet, wie de Queen Bee van het Constance Billard wordt en natuurlijk over prom. En wie kan je beter inlichten over iedereen die er toe doet dan Gossip Girl? Kristen Bell spreekt de stem in van Gossip Girl. Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die er toe doet. Zij stuurt de hele serie door sms’jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. (IMDB cijfer: 7,1)

Volgende week begint in Amerika alweer het zesde seizoen van deze serie. De serie is soms wat voorspelbaar en ik word inmiddels een beetje knettergek van de knipperlichtrelaties, maar toch blijf ik kijken. Ik wil weten wat voor schandalen Gossip Girl nu weer aan het licht brengt, wie met wie gaat, etc. Daarnaast lopen de acteurs in de serie er altijd volgens de laatste mode bij en ben ik benieuwd wat voor jurkje Serena nu weer aan zal hebben en welke lipstick Blair draagt in die ene scène. Het is gewoon een serie die lekker weg kijkt en waarbij je niet al te veel hoeft na te denken.

Dit waren mijn favoriete girly series van dit moment. Als jullie nog aanraders hebben, deel ze in de comments! Ik vind het onwijs leuk om nieuwe series te ontdekken!

Liefs, Laura

9 thoughts on “Mijn favoriete girly series van dit moment

  1. bovenstaande series volg ik allemaal,. gossip girl begint dadelijk met zijn laatste seizoen en die bestaat uit maar 10 afleveringen.
    switched at birth is zeker een leuke serie. vind the lying game ook een hele leuke serie

  2. Hoe en waar kijk je Pretty Little Liars op? Ik zoek het al heel lang! :) Leuk artikel! Ik ben zelf ook helemaal verslaafd aan Gossip Girl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.