Weight Watchers: Gezond Gezin

Categoriën Chickmedia, Lifestyle

Iedere keer wanneer er een nieuwe Weight Watchers boek verschijnt, raak ik gelijk gemotiveerd om weer te beginnen. Zo ook nu. ‘Gezond Gezin’ is alweer het derde boek van Weight Watchers en staat wederom boordevol lekkere recepten. Met keuze uit meer dan 200 recepten kun je voorlopig wel even vooruit. Het boek richt zich op eten met het hele gezin en bevat dus veel recepten die kinderen ook lekker zullen vinden. Er staat zelfs een hoofdstuk in met recepten die je gemakkelijk samen met je kinderen kunt maken. Gezellig!

In de inleiding lees je alles  over hoe je samen en als gezin een gezond gewicht kunt bereiken. De  vijf basisregels zijn: gezonde voeding is fun, snoepen mag,  beperk de tijd voor de televisie ofcomputer, beweeg mee en iedereen doet mee. Het boek is ingedeeld in acht hoofdstukken: ontbijt, lunchbox, we-hebben-tijd lunch, recepten voor elke dag, vrijdag, no stress, op zaterdag koken de kids, recepten voor het weekend en de feesten en nagerechten en tussendoortjes.

De recepten zijn helder uitgelegd en totaal niet moeilijk. Natuurlijk staat er bij ieder recept ook bij hoeveel ProPoints per persoon het bevat. Ook bevat het boek prachtige, duidelijke foto’s van het eindresultaat van veel recepten. Er staan regelmatig fijne tips tussendoor om een bepaald ingrediënt te kunnen vervangen door een soortgelijk ingrediënt, voor als je het niet lekker vindt of lastig te vinden is in de supermarkt. Presentatie is voor kinderen heel belangrijk. Als het leuk gepresenteerd wordt, is het ook veel leuker om op te eten! Zeg nou zelf, de lunchrolletjes op bovenstaande foto zijn toch veel leuker dan een saaie boterham met kaas?

Omnomnom! Loempia’s!

Ik moet toegeven, ik was in het begin een beetje sceptisch over dit boek. Ik had verwacht dat het vol zou staan met blije, kinderachtige recepten, zoals een boterham met een plakje worst en een gezichtje van gezonde groenten. Dat is gelukkig totaal niet het geval. Ook als je geen kinderen hebt, maar toch gezonder wilt leven is ook dit boek van Weight Watchers een aanrader om te lezen. De recepten zijn lekker, gezond en ook nog eens gemakkelijk te maken. Helemaal fijn als je weinig tijd of zin hebt en toch gezond wilt eten.

Yes, ik ga er weer tegenaan! Vier weken geleden ben ik weer begonnen en er is nu weer 1,5 kilo af. Slow but steady, zo gaat dat bij Weight Watchers. Nu moet ik alleen zorgen dat ik niet weer terugval in mijn oude gewoonten… Mocht je willen weten hoe Weight Watchers werkt, lees dan even deze blogpost die ik 1,5 jaar geleden schreef of neem een kijkje op de Weight Watchers website.

Het boek ‘Gezond Gezin’ is o.a. verkrijgbaar via de webshop van WeightWatchers en Bol.com en kost €29,95. ISBN 9789020900163.

Liefs, Laura

11 thoughts on “Weight Watchers: Gezond Gezin

  1. Mijn moeder doet aan ega. Ik hoef niet per se af te vallen, maar ik zou wel graag een paar kilo kwijt willen. Ik eet zoveel mogelijk mee met haar ‘s avonds en ik let ook op wat ik eet en probeer nu 1,5 liter water te drinken en weinig tot geen frisdrank.
    Oh en ik ben weer begonnen aan bodyrock. Super intensief, maar wel leuk!

  2. Opgelet, ik heb het boek gekocht bij Dreamland en daar staan geen waarden in van de gebruikte punten. Bij het kommetje staat niets aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.