H&M bestelling

Categoriën Fashion

Een paar dagen geleden had ik griep en kon ik eigenlijk alleen maar in m’n bed liggen. Niets voor mij. Ik wil dingen doen! Nu is de koorts gelukkig gezakt en ben ik alleen nog maar verkouden en heb ik keelpijn. Dat is dus de reden dat de artikelen wat onregelmatig online komen qua tijdstip. Ik probeer om iedere dag weer iets online te zetten, maar soms gaat dat gewoon even niet. Toen ik me weer iets beter voelde, besloot ik om lekker online te shoppen bij H&M, want ik heb herfstkleding nodig. Ik kon dat welliswaar de deur niet uit om écht te gaan shoppen maar online shoppen was een goed alternatief. Klik verder voor mijn bestelling!

Mosterdgeel is een van dé trendkleuren van deze herfst. Ik bestelde deze mosterdgele longsleeve voor €9,95. Komt altijd wel van pas :).

De wijnrode kleur van dit jurkje vind ik erg mooi voor de herfst. Door de zwarte strepen aan de zijkant lijk je optisch slanker, dus dat komt mooi uit ;). Hij was nu in de aanbieding voor €4,95 (!) en dus gooide ik hem gauw in mijn virtuele winkelmandje. Wel geldt maximaal 1 stuk per klant, als je meerdere jurkjes wil bestellen dan betaal je voor die extra exemplaren gewoon €14,95. Het jurkje is ook nog verkrijgbaar in zwart, grijs en donkergroen. Die donkergroene kleur is ook érg leuk voor deze herfst!

Dit simpele rokje was ook maar €4,95. Ik ging wederom voor de wijnrode kleur.

Goh, is het al duidelijk wat mijn favoriete kleur voor deze herfst is? ;) Ook deze broek (€19,95) bestelde ik in een wijnrode kleur. Leek me wel leuk om te combineren met de mosterdgele longsleeve :). Wel jammer dat deze broek pas eind oktober geleverd kan worden en de andere items waarschijnlijk vandaag al worden bezorgd. Als de broek goed bevalt, bestel ik hem ook nog in het donkergroen denk ik!

Heb jij al herfstkleding geshopt?

Liefs, Laura

18 thoughts on “H&M bestelling

  1. Ik heb een nepleren donkerrode broek besteld bij de H&M! Ik zag later pas dat het inderdaad pas op 28 okt wordt verzonden; beetje vreemd vind ik eigenlijk, dan is de herfst alweer bijna voorbij :/ Weet/denk je of zulke ‘later verstuurde’-producten nu al in de winkel liggen? Ik had wel wat kortingscodes gebruikt dus uiteindelijk ipv 29.95+4.95, in totaal 22.95 hoeven betalen!

  2. dat jurkje is super mooi, en zeker voor die prijs! Wow
    Mosterdgeel is echt ook wel één van de kleuren deze herfst, ik ben er persoonlijk ook wel voor te vinden :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.