Help! Too much skincare!

Categoriën Huidverzorging

Dames, ik zit met een probleem. Een luxeprobleem welteverstaan. Ik heb te veel huidverzorgingsproducten om te testen! Hierboven zie je een hoop producten, maar dit is nog niet alles. En wekelijks komen er nog meer producten bij. Ik weet niet meer waar ik moet beginnen en daarom heb ik jullie hulp nodig. Ik zou graag van jullie willen weten van welke producten je graag een review zou lezen op Beauty Addicts. Waar ben jij benieuwd naar? Om iets meer informatie te geven, heb ik ze allemaal op een rijtje gezet met een korte beschrijving.

Biodermal heeft een lijn speciaal voor de gevoelige huid. Nu kun je naast een gevoelige huid natuurlijk ook nog een vochtarme, droge, vette of gemengde huid hebben. Voor ieder van deze huidtypen is er een product. Voor de vette & gemengde huid is er de gelcrème (€16,25), een dag- en nachtcrème (€16,25) voor de vochtarme huid en een dag- en nachtcrème voor de droge huid (€16,25 maar die voor de droge huid heb ik niet). Daarnaast is er voor de gevoelige huid ook nog een reinigingsmousse (€10,15). De producten bevatten geen parfum, alcohol en SPF (want ook een zonnefilter kan volgens Biodermal een belasting zijn). Biodermal is een lekker nuchter Hollands merk dat geen wonderen beloofd. De producten zijn er om de huid weer in balans te krijgen.

Van links naar rechts:

  • Ahava comforting cream (€45,95). De nieuwe Ahava Comforting Cream is geformuleerd om elk huidtype die (over)gevoeligheid ervaart te kalmeren. Deze crème versterkt het natuurlijke afweermechanisme van de huid en biedt volledig comfort door te kalmeren, hydrateren, repareren en beschermen. De crème verzacht, verlicht irritaties, vermindert roodheid en vermindert de huidreactie onmiddellijk. De belangrijkste ingrediënten van deze totale comfortoplossing zijn: Osmoter, Dode Zee modder (ECOCERT gecertificeerd), Dode Zee modder, tomaat en narcisbolextract. Bevat geen parfum of parabenen.
  • Etat Pur A60 Citroenzuur – AHA (€12,20). Ik schreef al eerder over Etat Pur (klik hier voor info en hier voor de review) en ik was er eigenlijk best tevreden over. Deze A60 Citroenzuur heb ik nog niet geprobeerd. Citroenzuur wordt aanbevolen voor een doffe, minder stralende teint. Het is bedoeld om de huidtextuur strakker te maken en de teint te egaliseren. Citroenzuur is een fruitzuur (AHA) met adstringerende, peelende en regenererende eigenschappen. Het vernauwt de verwijde poriën en bevordert de verwijdering van dode cellen. Het stimuleert de vorming van nieuwe cellen voor een nieuw vel.

  • GoodSkin Labs SMOOTH-365 (€29,95). Dit peptideserum zou de huid verhelderen en glad maken waardoor je een egalere huid krijgt. Door middel van een optische diffuuswerking (whatever that may be) worden imperfecties, lijntjes en rimpels vervaagd. Ook zou het de collageenproductie verhogen.
  • Qiriness Élixer Source d’eau (€52,95). Meer dan een jaar geleden testte ik enkele producten van Qiriness en ik was (en ben nog steeds!) razend enthousiast over dit merk. Élixer Source d’eau  is een vochtinbrengend serum hydrateerd, verzacht en hersteld de huid. De huid krijgt opnieuw een evenwichtig vochtgehalte waardoor de textuur elastischer, meer gevuld, soepeler en zachter aanvoelt. De huid ziet er minder droog uit en ook rimpeltjes en lijntjes zouden verzachten.

  • Garnier Skin Sensitive Soothing Moisturising Care (€1,94 bij Action). Dagcrème voor de (zeer) gevoelige huid die de huid verzacht, verlicht, voedt en hydrateert.
  • Alcina Couperose Gezichtscrème (€39,95). Een dag- en nachtcrème ineen speciaal voor de huid met couperose. Dat zie je niet vaak. Er zijn genoeg crèmes die roodheid moeten verminderen, maar een crème speciaal voor couperose ben ik tot voorheen nog niet tegengekomen. Ikzelf heb een lichte vorm van couperose en ben erg benieuwd naar deze crème. Resultaten laten zien dat al na 14 dagen bij 65% van de testpersonen een zichtbare vermindering van de rode plekken op de huid en een versteviging van de huidvaten werd waargenomen.
  • Swisscode Pure Repair Complex (€65,00). De werkzame stof in deze gel wordt gewonnen uit bifidusextract. Dit herstelt de door o.a. UV beschadigde huid en verzacht de rode en geïrriteerde huid. Zwitserse Dermatologen adviseren Swisscode Repair complex aan na laserbehandelingen, microdermabrasie, intensieve peelings en micro-needling. Geheel vrij van conserveringsstoffen, parabenen, alcohol, kleurstoffen, derivaten van petroleum, siliconen.
  • Weleda Amandel Verzachtende Gezichtscrème (€12,95). Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en grondstoffen op basis van minerale olie. Deze ongeparfumeerde, lichte dag- en nachtcrème met biologische amandelolie is afgestemd op de gevoelige, gemengde huid. Het herstelt de natuurlijke balans van de huid en verbetert de barrièrefunctie. De huid komt weer tot rust en wordt weer zacht en soepel.
     

  • Sans Soucis Aqua Clear Skin Pakket. Dit pakket bestaat uit een toner, dag- en nachtcrème en een anti-blemish stick. Het is vooral gezicht voor de vette/gecombineerde huid met onzuiverheden. Ik heb hiervan nog twee extra pakketten liggen om onder jullie te verloten!
  • Ahava Extreme Radiance Lifting Mask (€40,95). Dit masker heeft een lichtgewicht, ultraverfrissende ‘gelei’-textuur met verkoelend effect. Je kunt het masker één tot twee maal per week royaal aanbrengen op een gereinigde huid. Tien minuten laten inwerken en afspoelen. Het resultaat is een zachte, stevigere en gladde huid. Het bevat Osmoter, Himalayaanse plantenextracten, arganolie en dadelpalmextract.
  • Comfort Zone Active Pureness Corrector (€29,75). Deze intensieve creamgel vermindert ontstekingen door ze in te drogen. De gel heeft een reinigende, exfoliërende en anti-bacteriële werking.
  • Philosophy Turbo Booster C Powder (€29,95). Dit is een krachtig vitamine c poeder die je elke dag ‘vers’ met je favoriete moisturizer of serum kunt mixen. Het helpt de collageenaanmaak te stimuleren, verheldert en egaliseert de huidskleuren beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden.

Ik ben van plan om alles te proberen, maar ik wil natuurlijk beginnen met de producten waar jullie het meest benieuwd naar zijn. Aangezien ik alle skincare producten altijd minstens een maand lang test, kan het even duren voordat de reviews online komen. Een aantal producten ben ik al een tijdje aan het testen, dus daarvan zal waarschijnlijk binnenkort al een review van verschijnen.

Naar welke producten ben jij benieuwd? Laat het me weten in een reactie!

Liefs, Laura

19 thoughts on “Help! Too much skincare!

    1. ja die van garnier ben ik wel benieuwd na de rest is wel duur ik bedoel maar ik ga egt geen creme kopen voor 65,00 waarvan je niet eens weet wat voor kwaliteit is neem liever van garnier die is betaalbaar heel erg zelfs dus ja ben wel beniuwd die van garnier hij is maar i,94

  1. Ik ben erg benieuwd naar de Weleda amandel crème =) Ja, veel zeg… ik snap wel dat je graag van ons hoort waar we het meest benieuwd naar zijn haha =D (beetje herkenbaar ook wel, mijn stash raakt ook vol de laatste tijd)

  2. Opzich maakt welke mij niet zo veel uit, als het maar een betaalbare prijs is! Tot ongeveer 15 euro. Dan is het ook nog eens leuk als de huidverzorging echt werkt, en dat ik hem ook echt zou kunnen kopen ;) Heel leuk als een product van 50 euro goed werkt, maar dat geld heb ik nu nog niet over voor een huidverzorgingsproduct!

  3. die van biodermal! Maar ook Garnier Skin Sensitive Soothing Moisturising Care. wow, wat is die goedkoop zeg bij de action :o. Ik heb nog nooit dagcrème van gangier daar gezien

  4. Ik ben benieuwd naar de couperose creme! Zeker omdat de testresultaten veelbelovend zijn en andere merken al op andere sites te lezen zijn (zoals Weleda, Biodermal ed.) :)

  5. ik ben die van garnier benieuwd!!!!!!! goede merk en die pijss bijna niet te geloven zoveel kwaliteit zit best veel in en maar 1,94!! das wel een koopje als je het vegelijkt met die duure

  6. Detta blir ett intressant tema, ta bara det gråa diset som ligger över svedala, här gäller det att ha fantasi, och därav vill Helena locka ut oss och tom tänka :) Bra jobbat Helana!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.