The Body Shop Vineyard Peach

Categoriën Huidverzorging

The Body Shop komt vanaf 1 oktober met een ver-ruk-ke-lijke Special Edition: Vineyard Peach. De lijn bestaat uit een Body Scrub, Body Butter, Shower Gel en Body Lotion. Ik heb de Body Scrub en Body Butter al getest en dames, ik ben verliefd. Ik HOU van deze geur!

Allereerst de scrub. De grote pot is doorzichtig waardoor je de scrub kunt zien en bevat 200 ml. Op de perzikkleurige deksel staat een grote perzik afgebeeld. Leuk!

De scrub zelf is lekker romig, bevat veel kleine scrubdeeltjes en verzorgende oliën. Zeg nou zelf, dit ziet er toch heerlijk uit?!

De scrubdeeltjes die je ziet zijn hele kleine stukjes perzikpit en kokosnoot. Deze scrub maakt mijn huidje heerlijk zacht en gevoed, zónder een vettig laagje achter te laten.

Na het scrubben heb ik eigenlijk niet het gevoel dat ik nog een body butter of body lotion nodig heb. Om mijn zachte, gevoede huidje zo lang mogelijk te behouden smeer ik me toch in met de Vineyard Peach Body Butter. Oke, en omdat ik de geur zo verschrikkelijk lekker vind ;).

Ook deze pot bevat 200 ml en heeft een grote afbeelding van een perzik bovenop. De body butter zelf heeft ook een lichte perzikkleur.

De body butter is zoals een body butter hoort te zijn, vind ik. Lekker stevig en dik, maar nog wel goed smeerbaar. Perfect voor de droge huid! En had ik al gezegd hoe lekker deze geur is?

De Vineyeard Peach geur is nog goed aanwezig na het gebruik van deze producten. Persoonlijk vind ik dat totaal niet erg, want ik hou van deze geur! Ik loop stiekem de hele tijd aan mezelf te snuffelen, en ja, dat ziet er soms best gek uit. I can’t help myself!

De body scrub kost €15 en de body butter is €16. Naast deze twee producten zijn er ook nog een Vineyard Peach Shower Gel (€6,50) en Body Lotion (€12) verkrijgbaar. Ik. wil. ALLES!

The Body Shop Vineyard Peach is verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2012 in de winkels van The Body Shop en online.

Liefs, Laura

10 thoughts on “The Body Shop Vineyard Peach

    1. De Vineyard Peach lijn ligt nog niet in de winkels, Angelique! Vanaf 1 oktober pas. Nog heel even geduld dus ;) Dan ren ik ook naar de winkel om nog meer van deze lijn te halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.