Groupon

Categoriën Lifestyle

Deze blogpost is in opdracht van Groupon

Kennen jullie Groupon al? Groupon staat voor group coupon, oftewel een soort groepskorting. Elke dag vind je er nieuwe aanbiedingen, kortingen, deals, of hoe je het ook wil noemen. Als een vooraf bepaald aantal mensen zich binnen 24 uur voor deze aanbieding inschrijft, gaat de deal door. Doordat een groot aantal mensen meedoet, kan Groupon die hoge kortingen bieden. Als er niet genoeg deelnemers zijn is dat natuurlijk heel jammer en gaat de deal ook niet door. Er wordt dan uiteraard ook niks afgeschreven van je bankrekening. Ik heb zelf al best vaak Groupon deals gekocht en ben er tot nu toe altijd tevreden over geweest. Soms krijg je bij een restaurant of beautysalon zelfs een extra goede behandeling, omdat ze jou natuurlijk als (nieuwe klant) willen houden!

De meeste Groupons die ik koop zijn voor restaurants of eettentjes bij mij in de buurt. Ik vind het leuk om zo goedkoop kennis te kunnen maken met (voor mij) nieuwe restaurants. Laatst was er nog een 50% kortingsdeal voor een van mijn favoriete wokrestaurants, score! De deals zijn eigenlijk bedoeld om nieuwe klanten te winnen, maar je zou natuurlijk wel gek zijn als je als vaste klant die korting zou laten schieten!

Ook maak ik vaak gebruik van korting bij de kapper. Ik heb geen vaste kapper en eigenlijk maakt het me ook niet zo veel uit waar mijn haar geknipt wordt, als het maar goed gebeurd. Ik ben al in heel veel verschillende kapsalons geweest, de een wat beter dan de ander, en mijn haar is gelukkig nog nooit verknipt. Ik ben gezegend met makkelijk haar en daarom durf ik het ook best aan om naar een andere kapper te gaan. En als ik echt tevreden ben dan maak ik gelijk een vervolgafspraak.

Voor deze en andere aanbiedingen, zoals goedkoop tanden bleken, massagebehandelingen, waxbehandelingen, reizen en nog veel meer, raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen op Groupon. Ik heb me een paar jaar geleden aangemeld en ontvang nu iedere dag een mailtje met de deals van die dag (dit kun je ook uitzetten als je dit liever niet hebt ;) ).

Kende jij Groupon al? Wat zijn jouw ervaringen?

Liefs, Laura

3 thoughts on “Groupon

  1. Groupon heb ik leren kennen door mijn stagebedrijf (schoonheidssalon) en ben toen eens een keer gaan kijken op de site, daar hadden ze toen een actie met Yves Rocher producten echt super voordelig, 1x gebruikt en gewoon positief over geweest dus zal er zeker nog eens een keer wat nemen:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.