3 x Sephora lipgloss

Categoriën Lippen

Het V&D Prijzencircus komt er weer aan en vele beauty addicts kijken samen met mij al uit naar de 3 voor 10 euro actie bij Sephora, zoals elk jaar. De actie is dit jaar wel iets aangepast. De 3 voor 10 euro actie geldt nog steeds, maar op foundation’s en mascara’s geldt 2 voor 10 euro. Het scheelt nog veel met de normale prijzen, maar het is wel jammer voor degenen die juist altijd foundation’s  en mascara’s inslaan tijdens deze actie. Overigens geldt de 3 voor 10 euro actie ook op de 50 ml (mini) reinigingsproducten. Kwasten, grote paletten en de paletjes met 5 kleuren oogschaduw zijn uitgesloten van de actie. Aangezien het Prijzencircus al aanstaande woensdagavond begint, leek het me een goed idee om nog snel even een artikel over deze drie fijne Sephora lipglossjes online te zetten. Die kun je dan gelijk scoren tijdens de 3 voor 10 actie! Kijk je mee naar de swatches en mijn review?

Deze lichtroze gloss heet 42 precious pink en bevat heel veel paarse, blauwe en roze glittertjes. Pretty!

De lipglossjes hebben een zachte sponsapplicator waarmee je de lipgloss gemakkelijk kunt aanbrengen.

Op de lippen is de gloss transparant en schitterende de glitters je tegemoet. In het zonlicht wordt dit nog eens versterkt. De gloss is wel wat plakkerig, maar blijft hierdoor wel redelijk zitten. Zo’n 2 tot 3 uur bij mij. Hij ruikt licht zoetig, maar die geur is op de lippen zo verdwenen.

Deze ouderoze kleur heet 36 vintage pink en bevat een kleine gouden shimmer.

Ik vind deze kleur echt prachtig! Mooi oudroze en een beetje een ‘my lips but better’ kleurtje. Ook deze gloss is een beetje plakkerig en ruikt in het begin licht zoetig, maar persoonlijk vind ik dat niet erg.

Tenslotte de fresh glossy gloss. Deze gloss is een verhaal apart. Hij is niet zoals de andere twee glossjes die ik net heb laten zien. Al is het alleen al om de aparte blauwe kleur…

Deze gloss zit in een tube en heeft een schuine applicator waarmee je de gloss aanbrengt.

Eenmaal op de lippen aangebracht zie je gelukkig niets meer van de blauwe kleur. De gloss is dan gewoon transparant. De gloss ruikt en smaakt naar mint en hij voelt heel fris aan op de lippen. Hij geeft een beetje een tintelend gevoel en daar kun je van houden of niet. Hij is minder plakkerig dan de andere twee glossjes, maar blijft ook minder goed zitten.

Swatches op mijn hand. Van links naar rechts: precious pink, vintage pink en fresh glossy gloss

Een nadeel van de eerste twee glossjes vind ik dat ze zo snel op gaan! Er zit ook maar 3,5 ml in. Ter vergelijking: in een Catrice lipgloss zit 5 ml, in een NYX lipgloss zit 15 ml en in de Sephora Fresh Glossy Gloss tube zit ook 15 ml. Dat scheelt behoorlijk! Alle glossjes kosten normaal rond de 12 euro (de exacte prijs weet ik helaas niet), maar tijdens de actie kun je er dus 3 voor 10 euro scoren. De normale prijs vind ik aan de hoge kant, zeker voor de eerste twee glossjes, maar ze zijn wel erg leuk om mee te nemen tijdens de 3 voor 10 actie.

De 3 voor 10 actie geldt vanaf 26 september 18.00 tot 14 oktober 2012 bij de Sephora’s in de V&D zolang de voorraad strekt.

Liefs, Laura

9 thoughts on “3 x Sephora lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.