NOTD: Make Up For Ever – Black With Blue Highlights

Categoriën Nagels

De Black Tango collectie van Make Up For Ever bevat prachtige donkere en intense kleuren die perfect zijn voor deze herfst. In de collectie zitten o.a. drie nagellakjes: zwartblauw, roodzwart en groenzwart. Drie nagellakjes die bijna zwart lijken, maar dat niet helemaal zijn. Ik heb de zwartblauwe kleur: ‘Black With Blue Highlights’. Kijk mee naar een swatch van dit prachtige lakje!

De naam is misschien niet heel speciaal, maar alles is beter dan alleen een saai nummer wat je ook nog wel eens ziet. De naam beschrijft echter wel precies wat je kunt verwachten van deze nagellak: een zwarte basis met heel veel blauwe shimmers. Heel chique op mooie, verzorgde nagels!

De nagellak lakt prima, heeft een fijn kwastje en dekt in twee laagjes. Verder heeft hij van zichzelf al een prachtige glans, dus een glanzende topcoat aanbrengen is eigenlijk overbodig. Ook een sneldrogende topcoat is eigenlijk niet nodig, want de lak droogt opvallend snel. Je zou een topcoat aan kunnen brengen om de lak extra lang te laten zitten, maar zelfs dàt is niet echt nodig. Ik draag de lak nu al vijf dagen en heb slechts alleen wat tipwear. Wel moet ik erbij zeggen dat ik behoorlijk sterke nagels heb, dus dat heeft ook zeker invloed.

Al met al ben ik zeer tevreden over dit lakje. De prijs is jammer genoeg wat aan de hoge kant (€12,00 voor 7,5 ml) maar dat is ook het enige minpunt. Make Up For Ever is nou eenmaal geen goedkoop merk, maar heeft wel prachtige producten. Make Up For Ever is verkrijgbaar bij Sephora.

Liefs, Laura

17 thoughts on “NOTD: Make Up For Ever – Black With Blue Highlights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.