Swatches Herôme Magical India

Categoriën Nagels

Herôme neemt je in september en oktober mee naar het prachtige India. Het leven op straat in India is kleurrijk en dat zie je vooral terug in de kleurrijke gewaden, maar ook in de vele rijke decoraties van goud, voorzien van mooie bloemdetails in hardroze, dieprood en lichtgeel. Deze kleuren zie je terug in de nieuwe limited edition van Herôme: Magical India. Ik nam mijn camera mee in het zonnetje en maakte foto’s van alles lakjes. Kijk mee naar de swatches!

Dit is de kleur ‘Madras’, wat verwijst naar de oude naam van kustplaats Chennai, bekend van het strand Marina Beach: the place to be om gezien te worden. Het is een terracotta oranje kleur met een hele kleine zilveren shimmer. Hij dekt overigens perfect in één laagje!

‘Agra’ is een donkergrijs/groen lakje. Gewoon creamy, zonder shimmer of wat dan ook. Het is niet echt mijn ding, ik vind hem een beetje saai. Ook hier draag ik trouwens maar één laagje.

‘Pune’ is de culturele stad van de Indiase deelstaat Maharashtra. Je vindt er veel futuristische gebouwen en dat zie je terug in deze lak. De blauwe lak bevat een metallic glitter die prachtig weerkaatst in het zonlicht. Excuses voor de ietwat onscherpe foto, maar zo zie je wel goed de glitters. Dekt in twee laagjes.

‘Goa’ is een paarse kleur, met een kleine roze en lila shimmer erin. Prachtig! Hij dekt in twee laagjes. Goa doet me sterk denken aan de kleur ‘Rich’ uit de KOH Fantasy collectie!

Dit is de kleur ‘Bangalore’, een goudkleurige metallic lak met shimmers. Lakt helaas een beetje streperig. Op de swatch hierboven draag ik één laagje.

Een van de grootste toeristische trekpleisters van India is Jaipur,en dus kon deze naam niet ontbreken in deze collectie. ‘Jaipur’ heeft een vlammend rode kleur. Binnen lijkt heel donkerrood, maar buiten in het zonlicht zie je de prachtige rode shimmers. Heel mooi! Dekt in twee laagjes.

Mijn favorieten zijn Pune, Goa en Jaipur. Welke vind jij het mooist?

W.I.C. by Herôme Magical India is in september en oktober 2012 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. W.I.C. by Herôme nagellak kost €7,50 per stuk, en twee voor €12,50.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Swatches Herôme Magical India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.