Bourjois Smoky Eyes Brun Wood (swatches & look)

Categoriën Mijn Look, Ogen

De Smoky Eyes paletjes  van Bourjois zijn erg populair. In een doosje zitten drie gebakken oogschaduws die mooi op elkaar afgestemd zijn, zodat je er gemakkelijk een mooie look mee kunt maken. Zo’n Smoky Eyes paletje mocht dan ook niet ontbreken in de herfst/winter collectie van Bourjois ‘Parisian Lodge’ die vanaf eind augustus in de winkels ligt. Ik testte de variant ‘Brun Wood’ uit en maakte er een look mee. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Het doosje is van plastic en gedeeltelijk doorzichtig waardoor je gelijk de oogschaduwkleuren kunt zien.

Brun Wood bevat een lichte goudkleurige highlighter, een koperbruine kleur en een donkerbruine kleur. Verder zit er nog een sponsapplicator bij, maar ik gebruik liever mijn kwasten.

Dan de swatches. Ik moet erbij zeggen dat ik hier de oogschaduw nat heb aangebracht in plaats van droog. Dit doe ik eigenlijk altijd bij baked eyeshadows omdat de kleur dan intenser is en omdat de oogschaduw dan beter blijft zitten. Toen ik de oogschaduws droog aan wilde brengen kwam er helaas weinig pigment vanaf.

Voor deze ooglook heb ik de oogschaduws ook nat aangebracht. Ook heb ik onder mijn oogschaduw een oogschaduwbasis aangebracht.

Ik heb niet de ‘klassieke’ smokey eyes techniek gebruikt, waarbij je met de donkerste kleur bij je wimperrand begint en steeds lichten naar boven gaat. Ik heb hier de lichte kleur in mijn binnenste ooghoek aangebracht, op mijn bewegend ooglid de bronskleur en in mijn arcadeboog de donkere kleur. Dezelfde drie kleuren heb ik ook onder mijn wimperrand aangebracht. Je kunt de oogschaduws natuurlijk aanbrengen hoe je zelf wil.

Full face

Wanneer je de kleuren nat aanbrengt, werken ze prima. Ze zijn dan goed gepigmenteerd, gemakkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. Droog zijn ze echter een stuk minder, wat ik toch wel een beetje jammer vind. Wel vind ik de kleuren uit het Brun Wood paletje mooi bij mijn ogen passen.

De Bourjois Smoky Eyes paletjes kosten €12,90 per stuk. Bourjois is o.a. te koop bij Etos, ICI Paris XL en Douglas.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Bourjois Smoky Eyes Brun Wood (swatches & look)

  1. I looooove deze palettes! Heb de lichtere bruine variant al, en de roze. Maar nu met dit te zien… Wow! Echt perfect voor de herfst ;-) mooie ooglook heb je er ook mee gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.