The Body Shop Scents Of The World: Madagascan Vanilla Flower

Categoriën Parfum

The Body Shop heeft een nieuwe collectie geuren uitgebracht, geïnspireerd op geuren vanuit de hele wereld: de Scents Of The World collectie. De collectie bevat 5 geuren: Indian Night Jasmine, Amazon Wild Lily, Atlas Mountain Rose en Japanese Cherry Blossom en Madagascan Vanilla Flower. Als vanille liefhebber moest ik natuurlijk die laatste wel proberen…

Madagascan Vanilla Flower is een sensuele, warme geur. De vanille ruik je er sterk in terug, dus als je daar niet van houdt, is deze geur waarschijnlijk niets voor jou. Wellicht past één van de vier andere geuren dan beter bij je. De topnoten zijn een mix van anijs en bergamot (I like!). Het hart bevat de geur van Frangipani, een prachtige, lekker geurende bloem. De basis bestaat natuurlijk uit vanille (uit Madagascar) en amber. De eau de toilette bevat 100% Community Fair Trade-alcohol uit Ecuador; een goede zaak!

Op de achterkant van het flesje staat – hoe kan het ook anders – een vanillebloem in Madagascar afgebeeld. En hoe schattig is die giraffe?

Het kan ook bijna niet anders dan dat ik, als vanilla lover, dit een lekkere geur vind. Door de sensuele en warme geur vind ik hem vooral geschikt als avondparfum. Hij blijft bij mij zo’n 3 uur hangen, daarna moet ik hem weer bijspuiten. Ik ben niet helemaal weg van de geur, daarvoor overheerst de vanille naar mijn mening iets te veel, maar vind hem wel lekker. Misschien ben jij wel een nog grotere vanille junkie dan ik en vind jij deze geur helemaal het einde! Ik ben ook erg benieuwd naar de geur Japanese Cherry Blossom, dus die ga ik zeker nog even besnuffelen.

Naast de eau de toilettes (€22) zijn er van deze lijn ook body lotions (€12), shower gels (€9), parfumoliën (€11) en fragrance mists (€12) verkrijgbaar. De producten uit de Scents Of The World collectie van The Body Shop zijn nu te koop in de winkel en in de webshop.

Liefs, Laura

5 thoughts on “The Body Shop Scents Of The World: Madagascan Vanilla Flower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.