Personal update: exciting news!

Categoriën Personal

Hi allemaal,

De vakantie is voor velen alweer voorbij en dat betekent dat er vanaf nu weer dagelijks een artikel online komt op Beauty Addicts. Hoera! Te beginnen met deze persoonlijke update, want daar vond ik het wel weer eens tijd voor. Ik heb namelijk exciting news te melden!

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: sinds vandaag is Beauty Addicts officieel mijn eigen bedrijfje! Gisteren ben ik hiervoor langs de Kamer van Koophandel gegaan. Ik vond het best wel spannend maar vooral heel erg leuk. Nu kan ik zeggen dat ik een eigen bedrijf heb. Hoe tof is dat? ;) Voor jullie verandert er helemaal niets. Beauty Addicts zal gewoon zo blijven zoals het nu is. Misschien is het je opgevallen dat er nu ook af en toe advertenties en advertorials verschijnen op de site. Hier verdien ik geld mee, wat ik eigenlijk gelijk weer investeer in de site. Inschrijven bij de KvK was dus eigenlijk wel noodzakelijk. Om te vieren dat Beauty Addicts nu officieel mijn bedrijf is komt er deze week ook een winactie online waarbij je een pakket met haaraccessoires van Zenner kunt winnen!

Het is niet zo dat ik echt kan rondkomen van de advertentie-inkomsten. Na mijn studie ga ik dan ook gewoon een baan zoeken. De site blijf ik daarnaast doen. Als dat lukt tenminste. Op dit moment ben ik mijn scriptie aan het afronden. Als het goed is ben ik over iets meer dan een maand helemaal afgestudeerd. Ik mag mezelf dan Master of Arts noemen. Sounds fancy! ;) Wisten jullie trouwens dat vele van jullie mij -grotendeels onbewust- ontzettend geholpen hebben met mijn scriptie? De winactie van een paar maanden geleden, waarbij je een enquête in kon vullen en een cosmeticapakket t.w.v. 100 euro kon winnen, was namelijk mijn afstudeeronderzoek! Dit kon ik er in het belang van het onderzoek niet expliciet bij zetten, maar sommige van jullie hadden het zelf al geraden ;). Heel veel dames hebben de enquête ingevuld en mede daardoor kan ik afstuderen. Duizend maal dank! De winnares van het cosmetica-pakket heeft trouwens gisteren bericht gehad.

Verder hoop ik jullie binnenkort nog meer groot en leuk nieuws te kunnen melden, maar daar kan ik nu nog weinig over zeggen omdat het nog niet definitief is. Wanneer ik het officieel mag zeggen, horen jullie het natuurlijk als eerste!

Heel veel liefs,

Laura

Liefs, Laura

11 thoughts on “Personal update: exciting news!

  1. Waauw, echt super dat BA nu je eigen bedrijfje is! Master of arts, klinkt enorm chique. Nog veel succes met je scriptie!

    Een trouwe bezoekster, die (meestal) te lui is om te reageren ^^

    Xx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.