Swatches & Review: CK One Color make-up

Categoriën Nieuwe Collecties, Testjes

Beauty addicts opgelet! Sinds kort is er een nieuwe cosmeticamerk verkrijgbaar in Nederland: CK One Color. Calvin Klein lanceert voor de tweede keer een make-uplijn. Voor de tweede keer ja, want de eerst keer was helaas geen succes. Laten we hopen dat het nu beter gaat. Ik testte een aantal producten uit en in dit artikel laat ik de swatches aan jullie zien en vertel ik wat ik ervan vind.

CK One Color is (nu nog) alleen te koop bij de vernieuwde Douglas in de Kalverstraat in Amsterdam. Dit filiaal is zeker de moeite waard om even te bezoeken want ze hebben zó veel merken! Online shoppen kan via www.Douglas.nl. De prijzen van CK One Color zijn ongeveer gelijk aan die van MAC. Ik heb een oogschaduw quad, een oogpotlood en een lipstick getest, maar er zijn natuurlijk nog veel meer producten en kleuren verkrijgbaar.

De verpakking spreekt me al gelijk heel erg aan: zwart-wit, mooi strak en modern. De oogschaduwquads zijn verkrijgbaar in 8 varianten, met ieder vier kleuren en kosten €35 per quad. Ik heb 500 Amazon, een quad met vier felle kleuren: twee matte en twee glitter. Het openen gaat net even anders als je gewend bent. Je draait de deksel in een soepele beweging naar rechts, aan de bovenkant zit hij vast. Apart en leuk!

De felle kleuren zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er ook quads met mooie aardetinten verkrijgbaar, die meer bij mij passen.

En dan de swatches. Tja, die vallen eigenlijk een beetje tegen. Voor €35 mag je toch wel betere pigmentatie verwachten vind ik. Ik heb geprobeerd de kleuren nat aan te brengen, maar ook dit haalde niet veel uit. Jammer! Verder heb ik persoonlijk graag een paletje waar je een hele ooglook mee kunt maken. Dus een lichte kleur, een donkere schaduwkleur en een highlighter in één doosje. De verpakking is leuk, maar de kwaliteit laat te wensen over.

Hopen dat deze double ended eyeliner (€16) beter is.

De double ended eyeliner is verkrijgbaar in zes kleuren. Dit is 200 candy + poison. Links zie je candy, een oranjebrons kleur, en rechts poison, een donkerpaarse kleur.

De oogpotloodjes lijn lekker romig en glijden over je ooglid heen, fijn! De pigmentatie is prima. Hoewel ze een long-wearing formula hebben, blijven ze niet geweldig lang zitten. Zeker niet op vettige oogleden. Een oogschaduwbasis is hierbij een must.

Tenslotte de lipstick, waarvan ik de verpakking ook weer erg tof vind. De ene kant is glanzend wit, en de zwarte kant lijk een soort mat rubber.

De pure color lipsticks (€18) zijn verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren. Ik heb de oranjerode kleur 700 little liar. De naam deed me gelijk denken aan de tv-serie Pretty Little Liars (fan hier)!

De lipstick is lekker romig en smeert gemakkelijk uit. De pigmentatie is goed.

De lipstick heeft een subtiele glans, wat ik zelf wel mooi vind. Hij blijft bij mij een uurtje of 3 zitten. Een drankje overleeft hij wel, maar na een maaltijd moet je hem weer bijwerken.

Het oogschaduwpaletje vond ik een beetje teleurstellend. Ja, de verpakking is tof, maar je koopt het natuurlijk voor het product en de kwaliteit daarvan was gewoon niet goed. De kwaliteit van de double ended eyeliner en de lipstick is prima, maar niet geweldig. De kleuren zijn normaal en niet echt vernieuwend. Voor een beauty addict als ik is het leuk om iets van dit merk te hebben. Ik hou niet alleen van cosmetica, ik verzamel het ook. Maar het oh-my-god-ik-moet-alles-hebben-gevoel heb ik niet.

CK One Color is te koop bij Douglas Kalverstraat en in de webshop.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Swatches & Review: CK One Color make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.