V&D Prijzencircus en Bijenkorf DDD komen er weer aan!

Categoriën Tips & Tricks

Het V&D Prijzencircus en de Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf komen er weer aan en ook dit jaar zijn er weer veel mooie aanbiedingen. Ik zette er een aantal voor jullie op een rijtje.

De 3 voor 10 euro actie bij Sephora is altijd een groot succes. De actie is dit jaar wel iets aangepast. De 3 voor 10 euro actie geldt nog steeds, maar op foundation’s en mascara’s geldt 2 voor 10 euro. Het scheelt nog veel met de normale prijzen, maar het is wel jammer voor degenen die juist altijd foundation’s  en mascara’s inslaan tijdens deze actie. Overigens geldt de 3 voor 10 euro actie ook op de 50 ml (mini) reinigingsproducten. Kwasten, grote paletten en de paletjes met 5 kleuren oogschaduw zijn uitgesloten van de actie. Mijn favorieten van Sephora zijn de lipsticks en lipglossjes.

Verder zijn er veel geuren met tot wel 70% korting, zijn er producten van Sabon in de aanbieding en geldt voor de producten van Rituals 2e artikel 50% korting. Bekijk de hele V&D Prijzencircusfolder hier.

De Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf gaan 4 oktober weer van start. Ook hier zijn heel veel mooie aanbiedingen. Ik hou van de Rituals Shower Foams! Normaal kosten deze €7,90 per stuk, nu zijn ze 3 voor €17,50 :) Ook de body creams en scrubs zijn goddelijk!

Mocht je fan zijn van de Maybelline Colossal of Vibrating mascara, dan zou ik zeker even naar De Bijenkorf gaan! De maskers van Freeman vind ik ook erg fijn.

O.P.I. voor €9, een leuk Clinique setje om het eens te proberen en Clarins en Biodermal met veel korting!

Essie 2 voor 15 euro en een leuk setje van Collistar.

De sets van Rituals vind ik altijd erg leuk om cadeau te doen (of voor jezelf te kopen natuurlijk ;))
Dit is slechts een kleine selectie van de aanbiedingen bij De Bijenkorf. Bekijk dus zeker nog even de folders om alle aanbiedingen te zien!

Voor welke aanbiedingen ga jij?

Liefs, Laura

8 thoughts on “V&D Prijzencircus en Bijenkorf DDD komen er weer aan!

  1. Ik ga wel even kijken, maar vooral voor de dvd-aanbiedingen van de V&D. Ik vind het altijd verschrikkelijk dat je zo moet dringen in de Sephora, en ik heb eigenlijk niets nodig… Maar waarschijnlijk koop ik toch wel iets want 3 voor 10 euro kun je niet aan je voorbij laten gaan…

  2. A.s. woensdag is voor vaste klanten al de voorkoopav. van de Prijzen Circus! De ddd is eigenlijk voor mij 4 dgn… Omdat direct op de zond. er na de ddd aanbiedingen verkocht gaan worden met extra kortingen, die mensen niet geshopt hadden tijdens de ddd! Dat is nog eens fijn shoppen!;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.