WIN! 3 x Sans Soucis Aqua Clear Skin Set

Categoriën Winacties

In dit artikel heb je deze set al even voorbij kunnen zien komen. In de Aqua Clear Skin set van Sans Soucis zitten 3 mini producten: een toner (50 ml), een dag- en nachtcrème (15 ml) en een anti-blemish stick (2 ml). Omdat de producten vooral geschikt zijn voor de vette/gecombineerde huid met onzuiverheden, heb ik ze helaas zelf niet kunnen testen (ik heb een vochtarme huid, met hier en daar wat droge plekjes), maar ik kan jullie er natuurlijk wel wat meer over vertellen. Enne, ik mag drie van deze setjes verloten onder jullie! Lees verder voor meer info en om te weten te komen wat je moet doen om kans te maken op een Aqua Clear Skin set.

Een onzuivere huid met mee-eters, puistjes en soms zelfs irritaties heeft vaak een olieachtige, glanzende T-zone (voorhoofd, neus en kin) met grove poriën. De wangen daarentegen kunnen juist fijne poriën hebben en/of een tekort aan vocht. Kortom, de huid is niet in balans. Deze Aqua Clear Skin set is speciaal voor de onzuivere huid, om hem weer een beetje beter in balans te brengen.

Met de toner haal je de laatste restjes make-up en andere viezigheid van je gezicht. Daarna gebruik je de dag- en nachtcrème. Deze crème brengt het vet- en vochtgehalte van de huid weer in balans, zorgt ervoor dat het teveel aan talg wordt opgenomen, voorkomt de ontwikkeling van onzuiverheden, kalmeert de huid en gaat ontstekingen tegen. Als je last van puistjes hebt, dan kun je daarvoor de anti-blemish stick gebuiken. Je brengt het plaatselijk aan op de gereinigde huid (alleen op het puistje, niet op je hele gezicht) en laat het goed intrekken. Dit kun je het beste ‘s nachts doen, want het product krijgt een witte kleur als het droog is. De anti-blemish stick helpt roodheid, irritaties en ontstekingen tegen te gaan.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de drie setjes? Het is heel simpel: één setje verloot ik via de comments, eentje via Twitter en eentje via de Facebookpagina van Beauty Addicts. Je mag op alle drie de manieren meedoen, zo maak je het meest kans, maar je mag ook op één of twee manieren meedoen.

 • Om mee te doen via de comments laat je een reactie achter op dit artikel waarin je aangeeft dat je mee wil doen. That’s it!
 • Om mee te doen via Twitter volg je mij op Twitter en tweet je het volgende: “RT @LauraVissers Ik maak kans op een Sans Soucis Aqua Clear Skin set. Doe ook mee op www.beautyaddicts.nl!”
 • Om mee te doen via Facebook like je de Facebookpagina van Beauty Addicts en laat je op Facebook een reactie achter op het bericht over deze blogpost.

Dit setje is volgens mij niet in de winkel te koop, maar de producten zijn wel los verkrijgbaar o.a. bij Douglas.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. JE KUNT NIET MEER DEELNEMEN. DE WINNAARS HEBBEN BERICHT GEHAD.

Liefs, Laura

34 thoughts on “WIN! 3 x Sans Soucis Aqua Clear Skin Set

 1. Oh wauw, leuke winactie zeg! Dat is echt een mooie set :D Ik doe natuurlijk heel graag mee! Ik volgde je al via Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked ♥
  Liefs, Charile

 2. Wat leuk! Ik doe mee via alle drie de mogelijkheden :)

  Dit is dus de reactie.
  Ik volg je op twitter en heb ook getweet (jlalfairytale)
  Ik heb de fb pagina geliked en een reactie achter gelaten op het bericht op facebook.

  Liefs, Esmée

 3. Het lijken me hele fijne producten! Leuke actie ook. De facebook pagina heb ik meteen geliked en natuurlijk een comment achtergelaten.
  Liefs, Ellen.

 4. Ik doe heel graag mee met deze actie. Ik heb een gecombineerde huid en tot nu toe nog niets gevonden wat echt goed helpt. Zeker die blemish stick lijkt me erg goed.

 5. whoeperdewhoepsie, super leuke win aktie..
  like en share op facebook en reactie natuurlijk
  follow en RT op twitter

  dit lijken me heerlijke produkten dus grijp mijn kans met beide handen om het te winnen..XX

 6. Wow lijkt me een heel fijn pakketje, ik heb al een tijdje last van veel onzuiverheden en het zal echt fijn zijn als dat minder word. Toevallig heeft een vriendin van mij deze ook en zij was er heel tevreden over, nu ben ik er dus nog benieuwder (is dat een woord? haha) naar! :D

  Liefs Linsey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.