Extensions

Categoriën Haar

Deze extensions lagen al ontzettend lang in mijn ‘nog-te-reviewen-bak’. Waarom ze daar zo lang in lagen, is nog al een lang verhaal, maar ik zal het kort proberen uit te leggen. En natuurlijk review ik de extensions!

De extensions komen van Clipextensions.be en zijn gemaakt van echt Europees REMY haar. Dat wil zeggen dat alle haren in dezelfde groeirichting gesorteerd zijn. Als dit niet het geval is, gaat het haar klitten, wordt het pluizig en kan het zelfs gaan afbreken. Helaas was de kleur die ik toegestuurd kreeg net iets te licht voor mij. Ik heb de kleur middenbruin gekozen, maar had misschien beter chocoladebruin kunnen nemen. Dat is het lastige aan extensions via internet bestellen: je kunt het niet met je eigen haarkleur vergelijken. Natuurlijk zijn er wel genoeg foto’s te vinden zodat je zelf een indicatie kunt maken. Daar staat tegenover dat extensions die je via internet koopt vaak veel goedkoper zijn dan bij de kapper of kapperswinkel. Deze extensions kun je gewoon wassen, krullen, steilen en kleuren, en dus ging ik met haarverf aan de slag. Tijdens het verven kwam ik erachter dat ik bij lange na niet genoeg had aan één pakje. Ik had het kunnen weten. De verf heeft daarom niet overal even goed gepakt. Om een lang verhaal kort te maken, nu mijn haar iets lichter is door de zomerzon, kleuren de extensions al iets beter bij mijn echte haar. Nog steeds zie je helaas dat ze te licht zijn, maar het verschil is al wel minder geworden. Ik moet ze maar eens goed verven, wil ik ze vaker dragen.

Je kunt zien en voelen aan de extensions dat ze van hoge kwaliteit zijn. Toen ik ze meenam naar de kapper voor kleuradvies zei dat kapster ook dat het “hele mooie matten” waren. Op Youtube zijn talloze filmpjes te vinden over hoe je extensions in je haar kunt doen. Geloof me, het is echt heel simpel. Met de clipjes maak je ze vast in je haar. Ze blijven echt goed zitten! Zorg wel dat je eigen haar er mooi overheen valt, zodat je de clipjes niet ziet zitten.

Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar. Ik heb het pakket ‘extreem volume’.  Hierin zitten:

  • 2 stroken van 30cm breed met 5 clips, voor bovenin je haar
  • 2 stroken van 20cm breed met 3 clips,  voor de zijkanten van je haar
  • 2 stroken van 15cm breed met 3 clips, voor de achterkant van je haar
  • 2 stroken van 10cm breed met 2 clips, voor de voorkant van je haar

Op bovenstaande foto heb ik de extensions in. Ik heb ze samen met mijn eigen haar gesteild, zodat ze goed in elkaar overlopen. Hier en daar zie je nog wat plukjes van mijn eigen haar met een lichte slag, die ben ik dus vergeten te steilen. Oeps!

Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Ik vind het aan de ene kant wel grappig, maar aan de andere kant krijg ik van dit lange, steile haar zo’n lang gezicht. Dat is ook één van de redenen dat ik het normaal juist heel veel slag in mijn haar creëer. Lang en steil haar past gewoon niet bij mij, vind ik.

Hier nog twee foto’s die ik met mijn telefoon maakte. Ik voelde me een beetje een Barbie, haha!

Dit pakket extensions kost bij Clipextensions.be €169,95. Ze verkopen hier trouwens nog veel meer leuke beauty spulletjes!

Wat vind jij van extensions? Draag jij ze?

Liefs, Laura

10 thoughts on “Extensions

  1. Ik vind het mooi extensions, maar door de prijs heb ik er nog steeds geen besteld. natuurlijk hoort deze prijs ook bij de kwaliteit, maar toch vind ik het duur.

  2. Sorry, maar ik vind het echt niet mooi.. Ik vind het veel te lang en te recht. Misschien dat het met wat meer krul of slag anders over zou komen, maar ik vind jouw eigen haar echt vele malen mooier!

    1. Hoef je geen sorry voor te zeggen hoor! :D Ik ben het met je eens. Ik hou het voorlopig maar bij mijn eigen haar. Daar ben ik erg blij mee :D

  3. Ik ben het eens met Tamara, misschien moet je iets meer slag in de extensions doen zodat het meer met je eigen haar ‘aansluit’. Ja eh, hoe zeg je dat :’) Ze zijn wel perfect qua kleur en lengte! Wear ‘m girl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.