Estée Lauder Advanced Night Repair

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Estée Lauder’s Advanced Night Repair is voor vele beautyliefhebbers een holy grail. Een product waar ze echt niet zonder kunnen. Het serum heeft al veel awards gewonnen en is ook onder celebrities een veel gebruikt product. De hoogste tijd dus dat ik dit serum ging testen. Benieuwd naar mijn review? Lees dan verder!

Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals (uitlaat)gassen, zonnestralen, centale verwarming, airconditioning en ga zo maar door. Dit kan allemaal schade aanrichten aan de huid. Denk aan fijne lijntjes, rimpels, een verslapte huid en ouderdomsvlekken.

De naam Advanced Night Repair zegt het eigenlijk al: het is een serum dat je voor het slapengaan aanbrengt en dat ‘s nachts je huid herstelt. Het herstelt niet alleen schade uit het verleden maar helpt ook nieuwe schade te voorkomen. Daarnaast hydrateert het de huid intensief.

Nu klinkt dit serum als een antiverouderingsserum – en dat is het in zekere zin ook – maar je kunt het ook gebruiken als een soort “verzekering” voor later. Je kunt het dus gebruiken als je al rimpeltjes of kleine lijntjes hebt, maar ook om dit juist te voorkómen.

De verpakking ziet er misschien een beetje ouderwets uit, maar ik vind het wel mooi en chique. Door middel van het pipetje doseer je een kleine hoeveelheid ANR (ik kort het maar even af). Je brengt het aan op je gezicht en hals en laat het even intrekken. Daarna breng je je gebruikelijke nachtcrème aan.

Je hoeft het serum niet altijd te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om het een paar weken achter elkaar te gebruiken als je huid wel een oppepper kan gebruiken. Zo doe ik het ook. Ik gebruik het als een soort ‘kuur’.

“Maare, wat vind je er nou eigenlijk van, Laura? Is het wat?” Ik merk zeker dat mijn huid baat heeft bij het gebruik van dit serum. Mijn vochtarme huid knapt er echt van op en droogtelijntjes verdwijnen. Of het echt als “verzekering” werkt voor latere schade, valt natuurlijk nog te bezien. Een dure verzekering is het wel, voor de 30 ml. variant betaal je maarliefst €69,00. Ik had het geluk dat ik hem in de Estée Lauder Company Store in San Fransisco kocht voor $31,25 (omgerekend nog geen €25,00). Dat scheelt aanzienlijk. Voor €25,00 zou ik hem zeker opnieuw kopen, maar €69,00 gaat me iets te ver. Niet dat ik het geen fijn serum vind, maar voornamelijk omdat ik nu nog niet kan zeggen of het echt werkt voor latere huidveroudering. De dingen die het serum nu voor mijn huid doet (hydrateren, herstellen) kan ik ook bereiken met goedkopere producten. Wel wil ik dit product nog eens gaan proberen wanneer ik meer lijntjes/rimpels begin te krijgen (laten we hopen dat dat nog even duurt!). Wanneer er dus wat meer te ‘herstellen’ valt en ik wellicht nog meer verschil merk. Al met al een heel fijn product, maar voor mij vooralsnog geen holy grail.

Ik ben benieuwd naar jullie mening over dit product. En als je er zelf ervaring mee hebt, deel het dan gerust in de comments!

Liefs, Laura

8 thoughts on “Estée Lauder Advanced Night Repair

  1. De verpakking vind ik inderdaad ook een beetje granny ful haha! Maar dat vind ik vaak bij bruin achtige verpakkigen.
    Jammer dat het geen holy grail is voor jou :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.