Nivea Body Milk voor onder de douche

Categoriën Huidverzorging

 

Niet iedereen heeft de tijd om zich na het douchen helemaal in te smeren met body lotion/milk/butter. Het kan best wat tijd in beslag nemen en vaak duurt het ook nog even voordat je je aan kunt kleden omdat het product nog niet ingetrokken is. Gelukkig heeft Nivea sinds deze maand een body lotion en body milk die je onder de douche kunt gebruiken! Ik testte de variant voor de droge huid uit: de onder de douche body milk.

Mijn eerst gedachte was: wow, wat handig! En toen dacht ik: maar wat maakt het eigenlijk uit of ik me insmeer onder de douche of daarbuiten? Scheelt het echt zo veel tijd? En kan dit ook niet met een normale body lotion? Het antwoord is: ja, het scheelt echt in tijd én in de hoeveelheid product die je gebruikt. Ik merkte dat ik veel sneller klaar was met insmeren met deze body milk en dat ik minder product nodig had dan normaal. Hoera! Ik testte het ook nog met een normale body lotion, maar dat was niet zo’n succes. Ik kreeg het niet goed afgespoeld en merkte eigenlijk weinig resultaat. Deze Nivea Body Milk voor onder de douche is dus écht een apart product.

 Het gebruik is eigenlijk heel simpel:

  1. Breng je gewoonlijke douchegel aan en spoel het af.
  2. Breng de body milk (of body lotion voor de normale huid) aan terwijl je nog onder de douche staat.
  3. Spoel de body milk af.
  4. Stap onder de douche vandaan en droog jezelf op de gebruikelijke manier af.

Hierboven zie je de ingrediëntenlijst van de body milk.  Veel minerale oliën, maar ikzelf vind dat in zo’n product niet heel erg. Als je ze vermijdt, kun je dit product beter niet gebruiken. Verder zit er lekker verzorgende amandelolie in maar ook vrij veel parfum. Toch ruikt hij niet heel sterk, maar juist lekker zacht en subtiel.

Na gebruik voelt mijn huid zacht en gevoed aan, maar niet zo gevoed als wanneer ik een body butter zou gebruiken. Op sommige delen van mijn lichaam (zoals mijn onderbenen) heb ik dat echt nodig en daarom is deze Nivea Body Milk ook geen vervanging voor al mijn andere body lotions/milks/butters. Ik vind hem erg fijn op dagen dat ik haast heb. Het insmeren gaat veel sneller, het laat geen plakkerig laagje achter en dat scheelt allemaal best veel tijd! Maar soms neem ik juist graag de tijd om me lekker in te smeren met een body butter en vind ik het fijn om af te wisselen met verschillende geuren.

Enne, stiekem wacht ik nog op een douchegel en bodylotion in één voor ultraluie mensen ;).

Naast deze body milk voor de droge huid is er ook een body lotion voor de normale huid. Beide varianten kosten €5,99 voor een flacon van 250 ml en zijn verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Nivea Body Milk voor onder de douche

  1. Dit lijkt me handig voor als het kouder wordt (of gewoon zoals het nu is, is al koud genoeg) en je huid wordt droger maar je hebt weinig tijd ‘s morgens. Maar toch vind ik het leuk om verschillende producten te gebruiken, want deze zal waarschijnlijk je huid wel hydrateren, maar niet zo goed als een échte bodylotion. Maar het leuk me al bij al een goed product en ik overweeg het wel het te kopen :)!

  2. Ik mocht het uitproberen van Nivea..maar ik vind het niets!Veel te plakkerig,het laat een soort “waslaagje”achter op de huid…dus mijn handpalmen en het flesje zaten onder de “plak”moest mijn handen en het flesje wassen met zeep!Ook kreeg ik de indruk dat er veel product in je handdoek achter blijft.
    Voor mij dus geen succes..geef mij maar de gewone body lotion!

  3. Ik heb het spul vandaag geprobeerd maar ik vind het ook helemaal niks.
    Je bespaart geen tijd want je staat langer onder de douche (meer water of de kraan uitzetten) en het is voor mijn huid niet voldoende hydraterend, voor mijn onderbenen voelden trekkerig aan.
    Ook heb ik de neiging om meer op mijn handen te spuiten dan nodig. Geen aanrader wat mij betreft. Gewoon een lekkere bodylotion en dan wacht ik wel vijf minuten met aankleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.