Forever 21 Glow In The Dark Nagellak

Categoriën Nagels

Dit Glow In The Dark nagellakje van Forever 21 hebben jullie al voorbij kunnen zien komen in mijn USA shoplog. Ik was al jaren op zoek naar glow in the dark nagellak, maar kon het nergens vinden. Totdat ik deze dus zag bij Forever 21 in Amerika. Voor slechts $2,80 nam ik hem mee. Ik was razend benieuwd naar het resultaat en probeerde hem uit.

Ik heb eerst twee laagjes witte nagellak aangebracht en vervolgens twee laagjes van de Glow In The Dark nagellak. De witte basislak is niet per sé nodig, maar zo komt de knalgele (neon) kleur wel veel beter naar voren. Ik heb er onwijs veel complimentjes over gehad en toen ik vertelde dat het een glow in the dark lakje was, vonden ze het alleen maar leuker.

Ik had graag een foto geplaatst van het Glow In The Dark effect (ja, het werkt echt!), maar ik kreeg het helaas niet voor elkaar. Ik heb zitten spelen met diafragma en sluitertijd, maar het lukte me niet. Ook op film zag je het helaas niet. Dus jullie zullen me maar op mijn woord moeten geloven ;).

Budgetmerk essence heeft ook een ‘glow in the dark’ nagellak, maar eigenlijk is dat een nagellak die oplicht bij blacklight. Stiekem vind ik dat nog leuker dan glow in the dark! In veel clubs, kroegen en discotheken is er blacklight aanwezig en hoe gaaf is het dat je nagellak dan oplicht?! Het glow in the dark effect van deze Forever 21 nagellak is ook leuk hoor, maar daar heb je eigenlijk alleen zelf plezier van als je ‘s avonds in bed ligt.

Ik heb deze Glow In The Dark nagellak niet kunnen vinden in de webshop van Forever 21, maar misschien dat je hem nog kunt scoren bij Forever 21 in Antwerpen of begin volgend jaar wanneer het eerste Nederlandse filiaal in Amsterdam geopend is.

Liefs, Laura

19 thoughts on “Forever 21 Glow In The Dark Nagellak

  1. Ik heb acrylnagels gehad afgelopen zomer en in de dicsotheek had ik ook nagels die oplichtte bij het blacklight. Ik vond het die avond niet zo heel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.