Proefdiervrije Beautybox

Categoriën Overig

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Het zal jullie niet ontgaan zijn: vandaag is het wereld dierendag. En hoe leuk is het dat Beautybox op een dag als vandaag met een proefdiervrije box komt?! Ik ben sowieso een groot voorstander van proefdiervrije make-up (wie eigenlijk niet?) en vind het erg jammer dat er nog steeds veel mooie merken op dieren testen. Vaak worden de producten zelf niet op dieren getest, maar de ingrediënten wél. Om zeker te weten of een product en de ingrediënten wel of niet op dieren zijn getest, kun je de streepjescode van het product gemakkelijk scannen met de Time2makeup, die je kunt downloaden voor je smartphone. Die app gebruik ik ook in het filmpje en ik schreef er al eerder een artikel over. Je kunt ook op de site van Stichting Proefdiervrij of PETA kijken.

De BeautyBox kun je bestellen via www.beautybox.nl. Hij kost maandelijks €14,95 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Wat vinden jullie van deze proefdiervrije Beautybox?

Liefs, Laura

13 thoughts on “Proefdiervrije Beautybox

  1. Je zei dat je een gouden papiertje eromheen had toch? volgens mij moet je dan even kijken op de site. Ik had in mijn vorige beautybox namelijk een blauwe eromheen. Ik heb wel iets gelezen over een gouden wikkel op de site onder het kopje News. Volgens mij heb je dan iets speciaals maar het kan ook zijn dat het te maken heeft met de dierendag special.

    1. Hi Yara, bedankt voor je reactie! Ik heb het even nagekeken, maar volgens mij heeft iedereen deze keer een gouden wikkel. Helaas! ;)

  2. Wat een goed initiatief! Als ze nou standaard dierproefvrije beauty producten in zo’n beautybox zouden stoppen zou ik zeker een abbonement nemen! :) xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.