AFGESTUDEERD!

Categoriën Personal

HOERA, IK BEN AFGESTUDEERD! Klaar. Finished. Finito. Mijn studententijd zit erop. En hoewel ik de afgelopen vier jaar heel erg naar dit moment heb uitgekeken, wil ik nu liever dat het niet eindigt. Mijn studententijd was top! Natuurlijk was het soms zwaar en echt hard werken, maar ik heb ook een heleboel leuke, lieve mensen leren kennen en feestjes gevierd. Gisteren was dan het laatste feestje van mijn studententijd. Ik heb met de presentatie en verdediging van mijn afstudeeronderzoek mijn opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Tilburg University afgesloten. Ik mag me nu officieel Master of Arts noemen (het vroegere doctorandus, drs.). Sounds fancy, huh? Een bijzonder moment in mijn leven en iets dat ik niet zomaar met jullie wilde delen in een ‘Behind The Scenes’, vandaar deze aparte blogpost.

Mijn onderzoek ging over Engels in cosmetica-advertenties. Ik combineerde hiermee drie dingen die ik leuk vind: communicatie, marketing en cosmetica. Jullie hebben me trouwens onwijs geholpen met dit onderzoek! Herinneren jullie het artikel nog waarbij je een vragenlijst in kon vullen en hiermee kans maakte op een cosmeticapakket t.w.v. 100 euro? Dat was de vragenlijst voor mijn onderzoek. Nee, het was dus niet in opdracht van een reclamebureau. Dat was een leugentje om bestwil ;). Wel heeft iemand echt een cosmeticapakket t.w.v. 100 euro gewonnen. Ik zal jullie niet vervelen met de opzet, resultaten en conclusies van het onderzoek maar kan jullie wel vertellen dat ik een 7 heb gekregen voor mijn scriptie. Een mooi cijfer, vind ik zelf.

Nu dat ik afgestudeerd ben, kan ik gaan werken. Ik ga proberen om Beauty Addicts nog gewoon ernaast te blijven doen. Mocht ik merken dat het toch wel erg zwaar is, dan zal er misschien niet meer dagelijks een artikel online komen, maar een paar keer per week. Ik zal in ieder geval niet stoppen, want ik vind het veel te leuk! Beauty Addicts is wel een beetje mijn ‘kindje’, dat geef je niet zomaar op.

Enne, mochten er nog bedrijven zijn die een functie open hebben staan op het gebied van communicatie/pr/cosmetica/(social) media: hier ben ik!

Liefs, Laura

40 thoughts on “AFGESTUDEERD!

  1. Nee, de graad Master met specificatie ‘of Arts’ wordt gebruikt om aan te geven dat je een masteropleiding hebt afgerond in de Geesteswetenschappen (Letteren (zoals ik), Theologie of Filosofie).

 1. Wauw gefeliciteerd! En wat super leuk ik doe precies de zelfde opleiding. Ik ben net begonnen aan mijn pre-master. Dus volgend jaar master. Heb je ook BDM gedaan?

  1. Wat leuk! Ik heb voor mijn bachelor Tekst en Communicatie gedaan als major, als minor BDM. Voor m’n master heb ik de specialisatie Communicatie-design. Studeer je ook aan de TiU?

  1. Haha, klopt. Vond ik zelf wel fijn, dat gebouwen en alle andere fasciliteiten niet zo ver uit elkaar liggen als bij sommige andere universiteiten. Maar het blijft nog groot, vind ik.

 2. De ondernemer in mij is best benieuwd wat de cijfers waren. Ik gebruik zelf engels in mijn advertenties!

  Moest je het kwijt willen hihi!

  Gefeliciteerd en hopelijk vindt je snel de baan van jou dromen.

 3. Super gefeliciteerd! Mooie mijlpaal. Geniet nog even van dit moment, want zodra je gaat werken, komt de vrijheid nooit meer terug ;-) Enne…. snel je twitterbio aanpassen ;-))

 4. Hey lieve Laura

  Stille (luie) lezer, die nu echt moet reageren! ^^

  Gefeliciteerd met je diploma! En die titel die je nu hebt, wauw! :-) Je hebt er hard genoeg voor gewerkt.

  En wat leuk dat je nu ook gaat samenwonen.

  Geniet er met volle teugen van!

  Ik hoop toch dat er dagelijks artikelen komen, want ik hou enorm van je blog. Al snap ik ook wel dat het niet altijd voor jou mogelijk is.

  Keep up the good work, Laura!

  Xx.

  Yasmine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.