Behind The Scenes: September 2012

Categoriën Personal

De maand september stond bij mij vooral in het teken van mijn scriptie, mijn scriptie en mijn scriptie. Hij is nu ein-de-lijk af en hiermee valt er een enorme last van mijn schouders. Eind oktober studeer ik af en dan heb ik mijn masterdiploma op zak. Ik ben dan helemaal klaar met studeren en ben nu al op zoek naar een baan, want zo gemakkelijk is dat niet in tijden van crisis. Gelukkig heb ik ook nog wel leuke dingen gedaan afgelopen maand en heb ik exciting news te melden! Kijk mee naar de foto’s van mijn afgelopen maand.

Ik had zo’n zin in sushi! Het liefst eet ik dat gezellig met vrienden in een Japans restaurant, maar dat gaat natuurlijk niet altijd. Bij gebrek aan beter heb ik zelf maar sushi gemaakt!

Na alle scriptiestress even ontspannen op een terras en genieten van de nazomerzon.

En nog een keer terrassen… Ik was hier de BOB maar vind het dan niet zo leuk om een saaie cola te bestellen. Ik wil ook iets ‘speciaals’! Dus ging ik voor een aardbei-banaan smoothie.

Ennnnn nóg een keer gezellig een drankje doen :D.

Zo zit je gezellig buiten op een terras te genieten van de laatste zomerse zonnestralen, en zo is het al weer tijd om je warme sloffen aan te doen. Wat vinden jullie van mijn nieuwe slofjes? ^^

Nieuwe pumps! <3

Spinazie-kip-burger met gebakken aardappeltjes, omnomnom!

Ik zag deze ronde knuffeltjes bij de Makro en vond ze echt zo cute!

Via Twitter verlootte ik twee bonnen voor gratis sauna-entree bij Thermen Holiday. Ze zijn inmiddels aangekomen bij de gelukkige winnaar.

Lunch bij Biodermal! De lijn voor de gevoelige huid is vernieuwd en ik ben de producten voor de gevoelige, vochtarme huid al aan het testen. So far, so good!

Na de Biodermal lunch gingen Suzanne en ik nog even langs bij een PR bureau om bij te kletsen. In de gigantische showroom stonden o.a. deze gave schoenen!

Als er iets is dat ik graag wilde proberen op het gebied van huidverzorging, dan is het wel The Microdelivery Peel van Philosophy. Ik heb het nu één keer getest en ik kan alleen maar zeggen: wow!

De nieuwe Ikea catalogus viel in de bus en dat komt goed uit, want…

… mijn vriend Rob en ik gaan samenwonen! Na bijna 8 jaar samen is het dan eindelijk zo ver. We hebben huis gekocht dat eigenlijk al helemaal af is en waar niets aan gedaan hoeft te worden. Dat wilden we graag, want we hebben allebei twee linkerhanden. Het heeft even geduurd voordat we een huis vonden dat helemaal perfect was, maar toen we dit huis zagen, wisten we meteen dat dit het zou worden. Op de foto hierboven alvast een sneak peek van de keuken. Ik heb er zo veel zin in! Midden november krijgen we de sleutel. Ik kan haast niet wachten om de gezellige decemberdagen door te brengen in ons nieuwe huisje en om in de lente lekker in onze eigen tuin te genieten van de eerste zonnestralen.

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan de afgelopen maand?

Liefs, Laura

20 thoughts on “Behind The Scenes: September 2012

  1. Wat gaaf dat jullie samen gaan wonen, en wat een prachtige keuken! Als ik die sushi zie krijg ik al meteen trek in Sumo :) Wil het ook wat vaker zelf maken maar het wordt altijd zo een bende.

  2. Allereerst gefeliciteerd dat je gaat samenwonen! Super leuk ,ben nu al benieuwd naar alle posts er over :P Ook leuke pantoffels en je mag idd goed vieren dat je je scriptie af hebt. Wat een rust nu op eens zeker!

  3. wow! groot huis, of alleen grote keuken? ;p gaaf! succes met een baan zoeken, ik studeer pas volgend jaar juli af, maar ik ben er al zenuwachtig voor ;p

    1. Laten we zeggen dat het meer dan groot genoeg is voor ons tweeën. We hebben nog geen plannen voor gezinsuitbreiding, maar het zou wel kunnen haha :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.