Etos komt met een aantal cosmetica-accessoires, waaronder verschillende kwasten. Ik heb er een aantal ontvangen en vandaag laat ik ze aan jullie zien. De prijzen van de nieuwe tools variëren van €1,39 tot €3,99. Lekker betaalbaar!

Het eerst dat me opviel was dat de kwasten zo heerlijk zacht zijn! Da’s mooi, want je wil natuurlijk geen prikkende haartjes op je gezicht. Van alle kwasten zijn de haren synthetisch. Ze komen in een transparante hersluitbare zipperbag. De handvatten zijn voorzien van een mat rubberen touch. Ze liggen prettig in de hand en zien er best luxe uit!

De foundationkwast (€3,99) is stevig, maar niet tè. Ik vind hem eigenlijk wel goed, zeker gezien de prijs. De waaierkwast (€2,49) vind ik zelf superhandig om eventuele fall out (oogschaduw op je gezicht) voorzichtig mee weg te vegen. Etos zelf geeft als suggestie om er blush of poeder mee aan te brengen, maar daarvoor gebruik ik liever andere kwasten. De foundationkwast laat bij mij helaas wel veel haren los, da’s een minpunt. De waaierkwast daarentegen laat vrijwel geen haren los.

In het kleine (reis)kwastensetje (€2,99) zitten vijf verschillende tools: een klein poeder/blushkwastje, een wimper- en wenkbrauwborsteltje, een oogschaduwkwast, een sponsapplicator en een lippenseel. Dit reissetje vind ik oké. Niet geweldig, maar prima voor op reis. Dat ik het niet geweldig vind, komt voornamelijk omdat ik niet alle tools gebruik, zoals het wimper- en wenkbrauwborsteltje en de sponsapplicator.  Daarvoor in de plaats had ik bijvoorbeeld graag een blending kwast gezien. De poederkwast is klein, maar je kunt hem goed gebruiken om blush aan te brengen. Het oogschaduwkwastje vind ik te stijf, maar sommige mensen vinden dat juist prettig. Het lippenseeltje is ook stijf, maar om lipstick aan te brengen vind ik dit juist wel fijn. De haartjes van de kwasten zijn wederom lekker zacht. Al met al een leuk setje voor in je handtas of als je niet zo veel make-up gebruikt.

Als je eens bij de Etos bent zou ik zeker even een kijkje nemen bij de nieuwe kwasten. Naast deze kwasten heeft Etos nog meer beauty tools zoals een wimperkrultang, oogschaduw- en eyelinerkwasten, een kabukikwast en parfumverstuiver. Ik zou zelf graag nog een blendingkwast en bufferkwast van Etos zien, maar dit is al een heel goed begin! De Etos beauty tools zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Etos kwasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.