New in: Infinity Necklace

Categoriën Accessoires

Ik weet niet wat het is met het oneindigheidsymbool, maar het doet me iets. Als ik een tattoo zou nemen – wat ik niet zal doen, maar stel – dan zou zo’n klein oneindigheidsymbool ergens op mijn lichaam zeker een optie zijn. Maar een tattoo is helemaal niets voor mij. Sieraden, die passen wel helemaal bij mij. Ik heb veel verschillende kettinkjes, ringen, oorbellen en armbanden en ik draag ze graag. Ik was dan ook helemaal happy toen ik deze infinity necklace zag op Ebay voor slechts 3 euro.

Recentelijk ondekte ik ook de tv serie Revenge, waar het dubbele oneindigheidsymbool (double infinity) in terug komt. Oneindigheid maal oneindigheid. Da’s lang. Het symbool kan staan voor, oneindige liefde, oneindig leven, alles wat maar oneindig is. Het kan voor iedereen weer iets anders betekenen.

Op Ebay zag ik ook nog kettinkjes met het oneindigheidsymbool en ‘Directioner‘ erin. Misschien een tip voor de One Direction fans? Anyway, mocht je ook op zoek zijn naar zo’n infinity necklace, zoek dan eens gewoon op Ebay met de steekwoorden ‘infinity necklace’.

Liefs, Laura

23 thoughts on “New in: Infinity Necklace

  1. Hallo, ik heb het kettinkje laatst ook gevonden op ebay en toen zag ik toevallig ook deze site! Ik heb hem besteld en hij is verzonden volgens een mail maar hoelang duurde het bij jou voordat hij aangekomen was? Alvast bedankt voor een antwoord (:

  2. waar kun je van die infinity dingen in nederland vinden of een nederlandse site die een beetje betrouwbaar is? x ik zoek echt al heel lang naar zulke dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.