Deze blogpost is in opdracht van Vouchercode.nl

Shoppen. Welke vrouw houdt er niet van? Ik in ieder geval wel, en ik doe het dan ook het liefst heel vaak. De stad in en door de winkelstraten struinen, of gewoon lekker makkelijk online. Wat is er leuker dan shoppen? Juist, shoppen met korting! Er zijn verschillende websites waar je allerlei kortingscodes kunt vinden voor diverse webwinkels. Eén daarvan in Vouchercode.nl waar je onder andere kortingscodes vindt voor H&M.com, Nelly.com en Vimodos.nl.

Op Vouchercode.nl vind je kortingscodes voor heel veel webshops. Door op het tabblad ‘webshops‘ te klikken krijg je alle webshops te zien, op alfabetische volgorde. En dat zijn er veel. Heel veel! Zoek je liever op merk? Dat kan ook, via het tabblad ‘merken‘. Door middel van de zoekbalk kun je zoeken naar een specifieke webshop of een bepaald product.

Ook staan er acties tussen die sowieso al gelden, ook zonder kortingscode. Als je er een code voor nodig hebt dan staat er een labeltje met ‘code’ bij, als het een ‘normale’ aanbieding is dan staat er ‘aanbod’ bij. Voor mij persoonlijk hadden de aanbiedingen er niet tussen hoeven te staan, die heb ik meestal al gezien op de website of in de folder, maar ik begrijp ook dat sommige mensen het juist wel makkelijk vinden zo’n overzicht met alle aanbiedingen en kortingscodes in één.

Ik heb even rondgekeken op de site en zag al gelijk een paar mooie kortingscode’s. Bijvoorbeeld 25% korting in de webshop van H&M (altijd fijn) en 20% korting bij The Body Shop (hoera!).

Was jij al bekend met Vouchercode.nl?

Liefs, Laura

4 thoughts on “Vouchercode.nl

  1. Ik kende de site wel maar wist niet dat ik 20% korting kan krijgen daar. In de winkel krijg ik met mijn klantenpas van TBS maar 10%, en ik maar denken dat ik het zo goed voor elkaar had. Ik bestel het vanaf nu gewoon online! 20% Is echt veel! Bedankt voor dit artikel Laura! :)

  2. Altijd als ik in een bestelling op internet plaats, zoek ik internet af naar kortingscode. Ook al is het maar een beetje het helpt wel ^^

    Handig dat ze er nu sites van maken.

    Xx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.