Winterjassen 12/13: de trends

Categoriën Advertorial, Fashion

Ja dames, over ongeveer een maand begint het dan toch echt: de winter. En ik denk dan gelijk maar aan één ding: KOU! Brrr! Gelukkig brengt de winter ook een hoop gezelligheid met zich mee. Nu de Sint weer in het land is, verheug ik me al weer op 5 december. Gezellig, pakjesavond! De etalages staan al weer vol met winterse decoraties en kerstbomen (!) en in de straten zie je steeds meer lichtjes. Dat vind ik dan weer wèl leuk aan de winter. Wat ik ook leuk vind aan de winter is het uitzoeken van een nieuwe winterjas. Niet dat ik nou per se iedere winter een nieuwe jas moet hebben, maar dit jaar mag het best wel weer. Ik zette een aantal van de trends van dit jaar op een rijtje.

Houtje touwtje

Hey, zoiets heb ik nog in de kast hangen! Ik heb een variant met bontkraag en volgens fashion experts kan dit gewoon nog prima deze winter. Kijk, zo zie je maar weer dat je heus niet iedere winter een nieuwe jas hoeft te kopen.

Military

Deze trend vind ik heel leuk! Vooral ook omdat je er zo veel kanten mee op kunt, als het maar legergroen is of legeraccenten heeft. Een lekkere dikke jas met bontkraag, of juist een iets dunnere variant. En met studs vind ik ook heel gaaf!

Glimmend donsjack

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze trend vinden. Het is namelijk niet mijn smaak, zo’n glimmend donsjack. Ben ik de enige die het op een een vuilniszak vindt lijken? Ik zie ze toch heel vaak voorbij komen op straat, dus kennelijk zijn er ook mensen die het wel mooi vinden. Lekker warm is het in ieder geval wel!

Leder

Leder kan soms een beetje koud zijn in de winter, maar met een dikke sjaal (ook heel hip!) of een vest heb je het toch nog lekker warm.

Bovenstaande jassen zijn allemaal van Street One. Het lederen jasje vind ik zelf erg mooi. Gaaf met die schuine rits, mooi getailleerd en hij kan nog jarenlang mee want hij is volgens mij best tijdloos.

Voor welke trend ga jij deze winter?

Liefs, Laura

7 thoughts on “Winterjassen 12/13: de trends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.