Aussie Take The Heat

Categoriën Haar

Aussie heeft sinds kort het assortiment aangevuld met een een nieuwe lijn genaamd: Take The Heat. Klinkt spannend toch? De drie producten uit deze lijn beschermen je haar tegen de hitte van de föhn, stijl- en krultang. En natuurlijk zorgen deze producten, net als alle andere producten van Aussie, ervoor dat je haar lekker zacht en soepel wordt zodat je het gemakkelijk kunt stylen. Ik heb de producten uiteraard getest. Lees verder voor meer info en mijn review.

De lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een haarmasker. Ze bevatten alledrie Australische jojoba-olie, wat je haar beschermt tegen de hitte. Ze ruiken lekker zoet en fruitig, I like! De shampoo bevat wel SLS, SLES en siliconen, dus als je dat liever vermijdt dan is deze shampoo helaas niets voor jou. Ook de conditioner en het masker bevatten siliconen  en vrij veel alcohol. Persoonlijk vind ik het jammer dat deze ingrediënten er in zitten, maar misschien maakt het jou niets uit. De conditioner en het masker maken mijn haar wel heerlijk zacht en doorkambaar.

De producten maken mijn haar schoon, zacht en soepel, maar helaas ook een beetje slap. Ik ben er  nog niet precies uit welk product de ‘boosdoener’ is, maar waarschijnlijk de conditioner en/of het masker vanwege de hoeveelheid siliconen.

Ik ben niet echt fan van deze nieuwe producten van Aussie, maar vind ze ook niet heel slecht. Sterker nog, ze hebben er voor gezorgd dat de pluk die ik verpest had met de stijltang (ik was vergeten een bescherming erin te doen) er weer een beetje gezonder uit ziet dus ze doen zeker wat ze beloven. Daarnaast is het handig dat ze je haar beschermen tegen de hitte van de warmtebron. Het is jammer dat mijn haar er slap van wordt, want dat wordt het niet van de andere producten van Aussie, die toch ook siliconen bevatten.

Prijzen:

Aussie Take the Heat shampoo – € 6,99
Aussie Take the Heat conditioner – € 6,99
Aussie Take the Heat 3 Minute Miracle Treatment – € 8,99

Aussie is verkrijgbaar bij Etos.

Liefs, Laura

3 thoughts on “Aussie Take The Heat

  1. Heb nog nooit producten van Aussie gebruikt. Ik zou graag de nieuwe lijn van Guhl uitproberen, zo de rijke voedingslijn geloof ik. Want mijn haar is heel droog vanonder, bijna stro is het soms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.