Remington Wet 2 Straight (or Curl!)

Categoriën Haar

Het is jullie denk ik wel bekend dat je een stijltang nooit op nat haar mag gebruiken. Doe je dat wel, dan hoor je een knetterend, sissend geluid en zie je het vocht dat in je haar zat als stoom verdwijnen. Zeg maar dag tegen je mooie glanzende lokken en hallo tegen een bos stro. Maar ja, dan moet je dus eerst je haar laten drogen, of droogföhnen, voordat je met de stijltang aan de slag gaat. Ain’t nobody got time for that! Daarom heeft Remington de Wet2Straight stijltang ontwikkeld. Een stijltang die je gewoon op nat haar kunt gebruiken. Handig! Deze tang is al jarenlang op de markt, maar die ik vandaag aan jullie laat zien is de ‘new and improved’ versie.

Het is niet de bedoeling dat je het op kletsnat haar doet, maar op handdoekdroog haar. Breng wel een hittebescherming aan op je haar! Ik had dat eerst niet gedaan en pakte een plukje om even snel te testen, en dat plukje is nu dus aan de onderkant dood. Gelukkig zit het in de onderste lagen van mijn haar en valt het niet zo op, maar het was wel een domme actie. Dat je deze tang op nat haar kunt gebruiken, wil dus niet zeggen dat je geen hittebescherming hoeft te gebruiken!

Het overtollige water in het haar wordt door de hitte omgezet in stoom en afgevoerd via de ventilatie-openingen. Overigens kun je de tang ook gewoon op droog haar gebruiken. Het is dus niet zo dat je haar per se nat móet zijn.

De bediening is heel simpel. Als je de tang aanzet, staat hij automatisch op 200 graden. Met de plus- en mintoetsen kun je de temperatuur verhogen of verlagen (150 tot max. 230 graden).

Het duurde bij mij ongeveer 2 minuten totdat hij volledig was opgewarmd en ik hem kon gaan gebruiken. Je hoort een piepje als hij klaar is voor gebruik.

De tang heeft een draaibaar snoer, dus daarmee kom je in ieder geval niet in de knoop. Als je klaar bent kun je de platen vastzetten zodat je de tang gemakkelijk kunt opbergen in de bijgeleverde hittebestendige opbergetui.

Voor en na

Hierboven zie je de voor- en nafoto. De stijltang kun je, zoals vrijwel iedere stijltang, ook gebruiken om krullen te maken. Dat is ook wat ik ermee heb gedaan. Op Youtube zijn talloze tutorials te vinden hoe je dit doet. Al met al ben ik erg tevreden over de Remington Wet2Straight stijltang. Het scheelt enorm veel tijd dat je je haar niet eerst hoeft te drogen. Ik was met mijn krullen zo’n 20 minuten bezig (ik heb best veel haar) en dat zou normaal veel langer zijn!

De Remington Wet2Straight kost €49,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Media Markt, Saturn, Harense Smid, Kijkshop en Wehkamp.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Remington Wet 2 Straight (or Curl!)

  1. Wat een mooie resultaat en het lijkt mij ook heel makkelijk en fijn in gebruik. Ik vind het ook altijd zo’n gedoe eerst je haren föhnen en dan pas kan je ze stijlen, dit is natuurlijk veel makkelijker. Ik heb zelf ook een remington stijltang en die bevalt mij erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.