Love: Lady Speed Sticks

Categoriën Huidverzorging, Testjes

De Lady Speed Stick wordt op het internet vaak bestempeld als ‘de beste deodorant ooit’. Dat heb ik niet één keer gelezen, maar wel tientallen, zo niet honderden keren. Eén nadeel: hij is niet in Nederland te koop. Toen ik afgelopen zomer in de VS op vakantie was, waar ze deze deo wel verkopen, móest ik hem dan ook proberen. Eigenlijk was ik al vrij snel verkocht en kocht ik nog een hele lading voor mezelf en voor enkele volgers op Twitter die reageerden op mijn vraag of ik ze voor hen ook mee moest nemen. In mijn koffer zaten denk ik wel meer dan 20 van deze sticks. Sinds ik deze geprobeerd heb, wil ik eigenlijk geen andere deo meer.

Lady Speed Stick is er in veel verschillende geuren. Fris, bloemig, zoet, sterk ruikend of juist subtiel. Voor ieder wat wils eigenlijk. Voor mezelf heb ik Wild Freesia, Shower Fresh, Enchanted Cherry Blossom en Daringly Fresh meegenomen. Hier kan ik wel even mee vooruit! Ook zijn er verschillende maten: mini’s, normaal, groot… variërend van ongeveer één tot drie dollar. Lekker goedkoop dus!

Zoals de naam als zegt, is de Lady Speed Stick een deo in de vorm van een stick. Ik vind sticks altijd heel fijn en heb het idee dat ze het meest effectief zijn. Je draait aan het wieltje onderaan de stick en zo komt hij aan de bovenkant omhoog.

Jullie moeten weten dat ik best snel zweet. Een goede deo is voor mij dan ook erg belangrijk. Lady Speed Stick houdt mijn oksels erg lang droog, iets wat bij andere deo’s maar voor een paar uur lukt. Ik heb hem ook getest in de Death Valley, maar helaas, tegen 50+ ºC kon hij niet op. Ik denk dat geen enkele deodorant dat kan. Maar goed, hij houdt mijn oksels dus heel lang droog, en misschien nog wel belangrijker: hij laat me de hele dag fris ruiken. Tenzij het heel erg warm is of ik ga sporten, dan moet ik het halverwege de dag wel even opnieuw aanbrengen. De geuren die ik heb gekozen ruiken vrij sterk en dat speelt natuurlijk ook een rol, maar ook de minder sterke geuren zouden je oksels de hele dag fris houden.

Voor mij is dit absoluut de beste deodorant die ik ooit heb gehad, samen met syNeo 5 (maar dat is eigenlijk een ander soort product). Hij is goedkoop, gemakkelijk in gebruik en ook nog eens lekker zuinig. Met een grote stick van 65 gram doe ik zo’n 4 maanden. Tussendoor heb ik eventjes andere deo’s geprobeerd om te testen voor de site, maar niets gaat er boven deze Lady Speeds Sticks. Ik wacht nog steeds op de dag dat ze ook hier in Nederland verkrijgbaar zullen zijn, maar gelukkig kan ik voorlopig wel even vooruit met deze vier sticks. Daarna zal ik ze waarschijnlijk gaan bestellen via Ebay.

Liefs, Laura

22 thoughts on “Love: Lady Speed Sticks

 1. Sinds mijn trip naar NY afgelopen februari ben ik ook overstag. Lady Speed Stick is het helemaal voor mij! Na jaren last te hebben gehad van klotsoksels en verschillende deo’s te hebben geprobeerd heb ik mijn ‘cure’gevonden :)

 2. Klinkt goed, op sommige momenten krijg ik opeens gigantisch veel last van zweet.. En vaak op die momenten laten mijn deo’s me in de steek ;c. Misschien toch maar eens gaan kijken op ebay. ;D

  1. Ikzelf nog niet, maar ik bestel zelf vaak bij verkopers die een hoge rating hebben en ik betaal met PayPal zodat ik mijn geld terug krijg als ik het product niet ontvang (kopersbescherming) :)

  1. Deze deo laat bij mij wel een laagje achter. Ik merk het als ik mijn oksels scheer, dat er dan een laagje deo afkomt :P Maar da’s gelukkig zo weer weg uit je scheermesje als je het goed afspoelt.

 3. Iedereen is altijd zo lyrisch over het product. Als ik ze ooit eens tegenkom, moet ik er zeker eentje meenemen om te proberen. Hopelijk ben ik dan ook zo lyrisch. :p

 4. Toen ik dit las meost ik aan een andere blog denken. Daar wordt zelf deo gemaakt wat ik hier zelf op vind lijken. Ik kan het helemaal mis hebben! Maar misschien hebben jullie er iets aan :)

  [Admin: comment edited due to spam]

  1. Dat durf ik helaas niet te zeggen. Ik ben zelf nog nooit naar Londen geweest (staat wel op de planning ;)). Als je ze daar hebt gevonden, let me know! :D

 5. Ik gebruik deze zelf ook en verkoop ze inmiddels hier in Nederland via Marktplaats. De gel is ook heerlijk. Deze laat geen witte sporen achter op een zwart shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.