Miss Sporty Hollywood Lipgloss

Categoriën Lippen

Vandaag review ik drie Miss Sporty Hollywood lipglossjes voor jullie. Miss Sporty belooft intense kleur en ze zouden tot wel 8 uur lang blijven zitten. En dat voor slechts €3,79 per stuk! Klinkt goed!

Ik heb drie kleurtjes getest: 168 The Miss, 358 Kiss Fiction en 180 Miami Beach. Die laatste heeft nog de oude verpakking (met zilveren dop) en heet ‘hollywood’ in plaats van ‘hollywood forever’, maar het komt op hetzelfde neer.

De lipgloss heeft een sponsapplicator, wat ik opzich prima vind om lipgloss mee aan te brengen.

Van links naar rechts zie je de swatches van 168 The Miss, 358 Kiss Fiction en 180 Miami Beach. De pigmentatie is nou niet echt ‘intens’ te noemen, zoals Miss Sporty beloofde, maar je ziet wel verschil tussen de kleuren. The Miss is een nuderoze kleur met kleine shimmer, Kiss Fiction is een roze kleur en Miami Beach is heel licht roze, vrijwel transparant. Eens kijken hoe ze op de lippen uitpakken…

 

168 The Miss

358 Kiss Fiction

180 Miami Beach

De glossjes geven mijn lippen een klein beetje kleur. Hoewel zo allemaal niet echt sterk gepigmenteerd zijn, zie je wel verschil tussen de kleuren. Ze ruiken heel zoet naar snoepjes, en daar moet je maar net van houden. Aangezien Miss Sporty zich richt op jonge meiden, denk ik dat deze zoete geur hen wel aan zal spreken. Persoonlijk vind ik het iets minder, het is mij net iets te zoet.

De belofte van ‘intense kleur’ hebben ze wat mij betreft niet waargemaakt, maar hoe zit het met de houdbaarheid? Acht uur lang is wat overdreven, maar deze glossjes blijven best goed zitten. In eerste instantie leken ze ook bijna niet te plakken, maar wanneer ze in aanraking komen met vocht (drinken, langs je lippen gaan met je tong) worden ze wel behoorlijk plakkerig. Doordat ze zo plakken, blijven ze redelijk goed zitten maar sommige mensen zullen dit geen fijn gevoel vinden.

Al met al heb ik er een beetje ‘mwah’ gevoel bij. Ik had gehoopt dat ze meer kleur zouden afgeven, maar daar staat tegenover dat ze wel redelijk lang blijven zitten.

De Miss Sporty Hollywood lipglossjes zijn o.a. verkrijgbaar Etos en DA voor €3,79 per stuk.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Miss Sporty Hollywood Lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.