Swatches: Rimmel Glamrock Precious Stones

Categoriën Nagels

Onlangs plaatste ik een artikel over het Beauty Event van Coty, waar o.a. deze twee nagellakjes uit de nieuwe kerstcollectie van Rimmel gepresenteerd werden. Jullie waren er erg benieuwd naar, en ikzelf ook, dus ik swatchte ze voor jullie!

Pretty! Op de flesjes staat ´high coverage´ dus ik was zeer benieuwd of ze ook echt zo goed zouden dekken. Dat is namelijk vaak niet het geval bij glitterlakjes…

Ruby Crush schreeuwt gewoon Kerst! Dit lakje bevat kleine rode glittertjes en grotere zilverkleurige glitters. Op de foto hierboven draag ik twee laagjes. Hij dekt bij mij dan nog niet helemaal perfect, dus je zou eventueel nog een derde laagje aan kunnen brengen. Ik vond hem echter met twee laagjes ook wel prima :).

En als Kerstmis voorbij is, halen we de rode glitterlak eraf en doen we deze donkergrijze glitterlak op voor oud en nieuw! Diamond Dust bevat prachtige holografische glitters die schitteren in het licht. Ook hiervan draag ik twee laagjes, maar met drie laagjes is hij net iets mooier. Of over een donkere basiskleur natuurlijk!

Echt ´high coverage´ vind ik de Precious Stones nagellakjes niet, maar daar kan ik niet eens mee zitten. Ik vind ze zo mooi dat ik het niet erg vind om 2 à 3 laagjes aan te brengen.  De nagellak eraf halen, is geen pretje maar als je de remover goed daar doordingen of deze techniek gebruikt dan is het prima te doen.

De Rimmel Glamrock collectie met daarin deze Precious Stones nagellakken (€6,99 per stuk) is vanaf deze maand verkrijgbaar bij o.a. DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Liefs, Laura

18 thoughts on “Swatches: Rimmel Glamrock Precious Stones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.