Catrice NEONaturals

Categoriën Nieuwe Collecties

Nu de wintermaanden eraan komen, worden we overspoeld met najaarscollecties die vooral veel donkere kleuren bevatten. Maar niet bij Catrice! De nieuwste limited edition van dit merk heet ‘NEONaturals’ en bevat alleen maar nagellak! Zoals de naam al doet vermoeden zitten er natuurlijk felle neonkleurtjes in, maar voor degenen die daar niet zo van houden zijn er ook mooie nude kleurtjes. Kijken jullie mee naar de nagellakjes?

Ultimate NEON Nail Lacquer (€2,69)

Van flitsend geel tot spetterend lila. Volgens Catrice is slechts één streek nodig voor een prachtig resultaat. Dat zou helemaal top zijn, want dat heb ik nog niet eerder gezien bij neon nagellak!  Verkrijgbaar in C01 Little Miss Sunshine, C02 For Bright Guys, C03 Mr. Brightsight, C04 Mrs. Brightsight, C05 Bright, Brighter & Brightest en C06 On The Bright Side Of Life.

Ultimate NATURAL Nail Lacquer (€2,69)

Een zachte focus in zes subtiele, natureltinten. Licht gebroken wit met glinstereffecten, teder ‘greige’, warm bruin en taupetinten. Individueel aangebracht geven ze een elegante look. Als duo met een Neon Nail Lacquer zorgen ze voor een spectaculaire kleurkick met een aards tintje. Verkrijgbaar in C01 Be Naturally Crazy, C02 Natural Is Calling, C03 Makes Me Smile, C04 Enjoy Me, C05 Have A Good Day en C06 Be Natural.

Nail Art Kit (€3,59)

Met de nagellakjes uit deze collectie kun je een prachtige ‘moon manicure’ maken. Om je hierbij een beetje te helpen komt Catrice met deze kit met een kwastje en tip guides, die het aanbrengen van een moon manicure net iets gemakkelijker moeten maken. Het witte halve maantje op de nagels wordt gelakt in een andere kleur om een bijzonder contrast met de rest van de nagel te creëren. Trendy nagels in drie gemakkelijke stappen: lak eerst alle nagels in één kleur en laat ze drogen. Breng daarna de Tip Guides aan en lak het nagelmaantje vervolgens in een andere kleur met gebruik van de Nail Art Brush. Een voorbeeld van zo’n moon manicure vind je bovenaan dit artikel.

Ik had deze collectie helemaal geweldig gevonden voor afgelopen zomer, toen neon dé trend van het seizoen was. Nu vind ik het eerlijk gezegd een beetje mosterd na de maaltijd. Dat neemt niet weg dat ik neon nagellak wel erg gaaf vind en ik toch stiekem wel benieuwd ben naar deze lakjes. Als ze echt goed dekken, zoals Catrice belooft, dan is het ze vergeven dat ze er zo laat mee komen. En die nude kleurtjes kunnen eigenlijk altijd wel, dus daar ga ik zeker ook even voor kijken.

Wat vind jij van deze NEONaturals collectie van Catrice?

“NEONaturals” van Catrice is vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Catrice NEONaturals

  1. Ik vind de Makes Me Smile echt mooi! Ben gister al meteen gaan kijken alleen ze hebben ze bij ons nog niet, helaas. Ook de moon nail-art ligt bij ons nog niet in de schappen. Leuke collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.