Etos Pick & Refill

Categoriën Ogen

Misschien ken je ze al wel: de Pick & Refill oogschaduwtrio’s van Etos. Een superhandig systeem waarbij je een leeg paletje koopt en die je dan zelf kan vullen met drie oogschaduws die jij mooi vindt. Het systeem is niet nieuw, maar Etos heeft wel nieuwe kleurtjes toegevoegd aan haar assortiment. En ook de pigmentatie lijkt verbeterd te zijn! Kijken jullie mee naar de swatches die ik maakte?

Een leeg paletje kost €1,99 en de losse oogschaduws zijn €1,50 per stuk. Altijd fijn, die kleine prijsjes bij Etos. De pans blijven goed zitten door het magneetsysteem, maar zijn ook weer gemakkelijk te verwijderen. Persoonlijk had ik ook graag gezien dat er paletjes met meerdere vakjes waren, bijvoorbeeld voor 5 of misschien wel 10 oogschaduws. Toch is zo’n trio ook wel weer makkelijk, aangezien ik voor een ooglook vaak drie kleuren gebruik die goed bij elkaar passen.

Swatches; zonder oogschaduwbasis

Toen Etos de Pick & Refill oogschaduws introduceerde, ongeveer 2,5 jaar geleden, liet het pigment van de oogschaduws wat te wensen over. Etos lijkt geluisterd te hebben naar deze kritiek, want het pigment van deze oogschaduws is aanzienlijk verbeterd! Ook kun je de kleur mooi opbouwen voor een intensere look. Wel zijn de oogschaduws nog wat poederig, maar voor zo’n klein prijsje mag je ook weer niet te veel verwachten. Ja, ik ben best te spreken over dit systeem en deze oogschaduws van Etos!

Er zijn veel verschillende kleurtjes en finishes verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils!

Liefs, Laura

12 thoughts on “Etos Pick & Refill

  1. Ze zien er inderdaad wat poederig uit, maar de kleuren zijn goed gepigmenteerd en het zijn ook nog leuke kleuren! En tof natuurlijk dat je zelf kan combineren en niet meteen aan een aantal kleuren vast zit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.