The Body Shop Smoky Copper Palette

Categoriën Ogen

The Body Shop komt ook dit jaar weer met een aantal limited edition kerstproducten. Zowel huidverzorgingsproducten als make-up. Toen ik dit oogschaduwpalet in Smoky Copper zag tijdens het kerstevent van The Body Shop wist ik dat ik hem gewoon móest hebben. Het is mijn zoveelste paletje met aardetinten, maar oh wat is hij mooi!

Op de achterkant van het doosje staat een stap-voor-stap tutorial over hoe je de oogschaduws kunt gebruiken, maar natuurlijk kun je ze gewoon gebruiken hoe jij dat het liefst wil.

 Het doosje…

Pretty! In het palet zitten vier warme aardetinten van ieder 1,8 gram en twee kleine kwastjes. Dit paletje is zo gemakkelijk om mee te nemen! Hij is lekker klein dus past prima in je (hand)tas, er zit een spiegel in en met de kleuren kun je zo veel kanten uit! Mooie donkere smokey eyes of juist een lichte look voor overdag, het kan allemaal.

De kwastjes die erbij zitten, zijn trouwens van prima kwaliteit! Oke, ze zijn misschien iets minder dan de grote kwasten die je los bij The Body Shop kunt kopen, maar ze zijn stukken beter dan kwastjes die je normaal bij een oogschaduwpalet krijgt (of erger, een sponsapplicator). Ze zijn lekker zacht en je kunt er een prima look mee maken. Ze liggen misschien iets minder fijn in de hand door de korte steel, maar hé, zo kun je ze wel gemakkelijk meenemen in het paletje.

De kwaliteit van de oogschaduws is zoals ik gewend ben van The Body Shop: goed gepigmenteerd, zacht en gemakkelijk te blenden. Helemaal top dus. Naast Smoky Copper is er ook nog Smoky Moonstone, een palet met koelere tinten.

Ik vind dit palet echt prachtig en ben er heel blij mee. Natuurlijk kunnen jullie binnenkort een look verwachten met deze beauty.

The Body Shop Smoky Copper Palette ligt vanaf nu in de winkels en kost €25,00. Ook verkrijgbaar via de webshop. Enne, alle producten van The Body Shop zijn dierproefvrij. Een mooie kerstgedachte :)

Liefs, Laura

12 thoughts on “The Body Shop Smoky Copper Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.