Beauty Addicts 3 jaar!

Categoriën Overig

Hoera, Beauty Addicts bestaat vandaag drie jaar! Precies drie jaar geleden, op 5 november 2009, schreef ik mijn eerste blogpost voor Beauty Addicts. Een welkomsberichtje, dat wel, maar het was het begin van een beautyblog die ik nu al drie jaar met veel liefde onderhoud. Sinds een paar maanden mag ik Beauty Addicts zelfs mijn eigen bedrijfje noemen. Dat had ik echt nooit gedacht. En dat allemaal dankzij jullie.

In die drie jaar is er behoorlijk wat veranderd. Niet alleen de lay-out is anders, ook de kwaliteit van de blogposts en foto’s is verbeterd (al zeg ik het zelf). Daarnaast zijn de bezoekersaantallen enorm gestegen. Het afgelopen jaar is het aantal unieke bezoekers verdubbeld. Ik hoop deze stijgende lijn het komende jaar voort te kunnen zetten. Jij bent één van die tienduizenden bezoekers. Bedankt daarvoor. Bedankt dat je dit berichtje leest. Bedankt dat je maandelijks, wekelijks of misschien wel dagelijks mijn blogje leest. Bedankt voor de lieve reacties, tips, kritiek en vragen. Zonder jullie had ik het geen drie jaar volgehouden. Bedankt!

En om jullie nog meer te bedanken komt er vandaag een winactie online waarbij je één van mijn holy grails kunt winnen. Dit product is voor mij dé ontdekking van het afgelopen jaar geweest en wat mij betreft een echte musthave. Heb ik jullie al een beetje nieuwsgierig gemaakt? Of ben jij zo’n die hard Beauty Addict die allang weet waar ik het over heb? ;)

Liefs, Laura

26 thoughts on “Beauty Addicts 3 jaar!

 1. Gefeliciteerd meid! Ik volg je blog al ontzettend lang en je bent er echt mega op vooruit gegaan, keep up the good work! Ik hoop nog lang van je leuke blogjes te kunnen genieten!

  Liefs Kim

 2. Lau!

  Gefeliciteerd! ik lees je blogs nog geen 3 jaar, maar al wel weer een hele tijd! Op naar de blogs vanaf jouw eigen witte “kantoortje!”

  groetjes Lonneke

 3. Wauw!
  3 jaar alweer!? De tijd gaat echt snel..

  Maar goed, gefeliciteerd Laura!
  Ik lees altijd met veel plezier je artikels, en probeer zo nu en dan ook even een comment achter te laten.
  Ook heb ik bij jou mijn eerste winactie gewonnen, toen ik je mailtje las, was ik echt helemaal hoteldebotel! Ik ging springend en rennend naar mijn moeder, haha.
  Dat is mijn mooiste herinnering aan het internet, dus zonder jou was ‘ie er niet ;).
  Bedankt daarvoor!

  Keep up the good work, Laura!

 4. Lieve Laura gefeliciteerd met je 3 jarige bestaat van je blog! Ik hoop dat je lang blijft bloggen! En ge-wel-dig dat je het sinds kort een bedrijf kan noemen!! :D

 5. aaah super! Wel een dagje te laat maar alsnog hartelijk gefeliciteerd met het 3jarig bestaan van beautyaddicts! Wat gaat t hard zeg! Hoop dat je nog heeeeel veel jaren door gaat met bloggen ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.