COTY Beauty Event

Categoriën Overig

Afgelopen woensdag was ik aanwezig bij een event van Coty Beauty. Coty vertegenwoordigt onder andere merken als Rimmel, NYC, Miss Sporty, Sally Hansen en diverse parfummerken. Tijdens dit event kregen we kort het nieuws te horen van deze merken en maakten we kennis met de nieuwe en populairste producten. En omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden, heb ik voor jullie een fotoverslag gemaakt. Kijken jullie mee?

 

Rimmel was voor mijn groepje eerst aan de beurt. De blushes zijn vernieuwd, er is een nieuwe vloeibare eyeliner waar ik heel benieuwd naar ben  en de lakjes op bovenstaande foto komen uit de mooie kerstcollectie van Rimmel ‘Glamrock’.

Bij Miss Sporty werd ik opgemaakt met o.a. een Cat’s Eyes Pallete, mascara, blush en op mijn lippen een van de nieuwe lipglossjes. En hoe gaaf zijn trouwens de nieuwe duochrome metallic nagellakjes?

NYC heeft enkele nieuwe varianten van de Quattro Eyeshadows uitgebracht. Ook is de verpakking veranderd, zodat je de kleurtjes wat beter kunt zien. Verder zijn er nieuwe nagellakkleurtjes en leuke topcoats. En NYC heeft nu ook mousse foundations. De appel lippenbalsems blijf ik trouwens echt te schattig vinden!

Sally Hanssen komt met magnetische nagellak. Essence bracht al 2 jaar geleden zo iets uit en inmiddels zit het ook bij hen in het vaste assortiment. Bij mij werkt het prima, maar sommige mensen hebben wat moeite met die van essence. Misschien dat deze van Sally Hanssen voor hen beter werkt. Daarnaast is de nagellak van Sally Hanssen van erg goede kwaliteit. Bovenstaande nagels zijn trouwens niet van mij, maar van de lieve Maya van Lipsticknews.

We sloten af met een parfumworkshop. We moesten ‘blind’ geuren categoriseren en als het even kon ook nog raden welke het was. Dat was nog lang niet zo gemakkelijk! Ik was vooral verrast door de Playboy parfums. Die zou ik eigenlijk nooit pakken uit het schap, maar ze roken verrassend lekker. Zowel de vrouwen- als de mannenvariant.

Het was een erg gezellig en goed verzorgd event. Ook leuk om een aantal andere bloggers weer eens te zien. Aan het einde kregen we nog een mooie goodiebag mee naar huis, dus jullie kunnen binnenkort artikelen verwachten met een aantal van deze producten. Als jullie nog ergens heel benieuwd naar zijn, dan hoor ik het natuurlijk graag!

Liefs, Laura

16 thoughts on “COTY Beauty Event

 1. Hoi! Leuk! Ik ben wel benieuwd naar de NYC quatro’s :) En playboy ruikt inderdaad verassend lekker he, dat vond ik in de winkel ook al :)

 2. Die lakjes uit de kerstcollectie van Rimmel ö.

  Ben benieuwd naar die blushes/oogschaduws van Rimmel.

  En die ooglook staat je goed!

  Xx. Yasmine

 3. leuk fotoverslag! Die cupcake is zo schattig, bijna te zonde om op te eten ^_^
  die lakjes van sally hanzen lijken mij echt super mooi. Denk dat ik die een keer ga proberen. Erg leuk effect geeft het (ten minste zoals het op de nagels op die foto zit)
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.