The Body Shop Xmas Event

Categoriën Overig

Na mijn bezoekje aan COTY Beauty afgelopen woensdag, ging ik ‘s avonds ook nog even langs bij het Christmas Event van The Body Shop. Heel veel – maar nog niet eens alle – kerstproducten van dit jaar stonden uitgestald en oh, wat zitten er weer mooie en lekkere producten bij! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw verder voor heel veel foto’s!

Body Polish (€10), Shimmer Lotion (€10), Handzeep (€6) en Handlotion (€10)

Handzeep (€6), handlotion(€10) en geurstokjes (€8) van de drie kerstgeuren Cranberry Joy, Vanilla Bliss en Ginger Sparkle

Lippenbalsems (€5,50)

Zeepjes (€3,50)

Een van mijn persoonlijke favorieten: Vanilla Bliss Body Butter (€16) Ik HOU van de geur van vanille!

Handmassage

Leuke kerstcadeautjes! O.a. Body Butter Lollipop (€22)

Chocomania giftset (€22)

Nieuwe lipglossjes in yummy smaken (€7) 

Feestmake-up! Ik vond vooral het smoky eyes palletje (€25) erg mooi! En die slanted kabuki brush (€17) is zoooo zacht!

Tenslotte dit geweldige initiatief van The Body Shop. In dit leuke doosje (€19) zitten drie mini douchegels, een mini body butter, een lippenbalsem en douchepuf. Het heeft de vorm van een schoolgebouw en is ontworpen en handgemaakt door Get Paper Industries, waar The Body Shop al heel lang mee samenwerkt, die er gerecyclede materialen en milieuvriendelijke inkt voor gebruiken. Een euro van elke verkochte Schoolhouse Gift gaat naar het financieren van sociale projecten in Nepal, onder meer voor broodnodige scholing aan meer dan 700 kinderen. In Nepal gaan meisjes minder vaak naar school dan jongens en ongeveer 60% van de meisjes krijgt geen of weinig scholing. De hoogste tijd dat daar verandering in komt dus.

Tijdens het event was het de bedoeling dat we drie producten uitkozen en die op onze wishlist schreven. Aan het einde werden er drie gelukkige winnaars gekozen die de producten mee naar huis kregen. Ik behoorde niet tot die winnaars, maar we kregen ook nog een goodiebag mee naar huis waar toevallig mijn drie favorieten (en meer) als nog in zaten! I am one lucky bastard. Mijn drie favorieten waren de Vanilla Body Butter (in de goodiebag zat de handlotion, ook goed!), het smoky eyes palette in copper brown en de slanted kabuki brush. Natuurlijk kunnen jullie uitgebreide reviews hiervan verwachten.

Wat staat er op jouw wishlist van The Body Shop?

Liefs, Laura

20 thoughts on “The Body Shop Xmas Event

  1. Die producten zijn echt hemels! Helaas was ik verhinderd en kon ik er niet bij zijn, maar ben blij de bloggers die de foto’s delen op hun blog zodat ik toch een beetje kan meegenieten van al dat moois :-)

  2. Wat een mooie producten! En dat geschenk doosje is ook echt een leuk cadeau. Misschien dat ik het wel onder onze kerstboom ga leggen straks :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.