Dove Natural Touch Deodorant

Categoriën Testjes

Deze deo’s lagen al een hele tijd te ‘wachten’ op een review. Op één of andere manier pakte ik ze maar niet, omdat ik eigenlijk heel tevreden ben over mijn Lady Speed Sticks (ja, daar komt nog een review van). Totdat ik ze weer zag liggen, nog een keer het persbericht las en er toch wel heel nieuwsgierig naar werd. Lees verder voor meer info en mijn mening.

Het speciale aan deze Dover Natural Touch deo’s is dat ze Dode Zee mineralen bevatten. De Dode Zee is de meest zoute zee ter wereld, maar ook het magnesium- en kaliumgehalte is veel hoger dan in andere oceanen. De Dode Zee bevat bovendien meer dan twintig verschillende mineralen. Deze unieke samenstelling van de Dode Zee is de belangrijkste factor voor haar huidverzorgende eigenschappen. Een groot aantal van de Dode Zee Mineralen komen overeen met mineralen die in onze huid aanwezig zijn en ondersteunen op een natuurlijke manier het functioneren van de huidcellen. En vandaar dat Dove ze in deze deo’s heeft gestopt!

Ik gebruik meestal een deo in de vorm van een stick, maar soms gebruik ik ook een spray of roller. Het voordeel van een spray vind ik het lekkere frisse gevoel. Bij een roller heb ik echter het idee dat het net iets beter werkt dan een spray, en het geeft me ook een ‘veiliger’ gevoel.

Allereerst de spray. Laat ik beginnen met te zeggen dat ik de geur erg lekker vind. Zo lekker fris! Hij lijkt een beetje op de klassieke Dove geur, maar is toch anders. De klassieke geur vind ik meer ‘poederig’. Deze is iets frisser. Overigens vind ik ze allebei erg lekker.

De werking is voor mij hetzelfde als de normale deo van Dove. Hij houdt me helaas niet de hele dag droog. Ik moet dus wel een paar keer bijsprayen. Opzich geen ramp, maar ik heb liever een krachtigere deo. Wel vind ik het fijn dat er geen alcohol in zit en daardoor niet prikt.

De roller ruikt hetzelfde als de spray. Ook lekker fris dus. Hij werkt bij mij iets beter dan de spray, maar ook de roller houdt me niet de hele dag droog. Wel moet ik erbij zeggen dat ik best snel transpireer onder mijn oksels. Ook de roller bevat geen alcohol. Wel zitten er verzorgende bestandelen in (net als in de spray) die je oksels lekker zacht maken.

Als je de orignele Dove deo fijn vindt, dan denk ik dat je deze ook wel kunt waarderen. Hij ruikt erg lekker, maar voor mij werkt hij helaas niet perfect. Ik vind het een fijn idee dat er mineralen in zitten, al merk ik van de werking vrij weinig. Het doet niets voor mijn huid of oksels.

Prijzen:

Spray €3,89 voor 150 ml
Roller €3,89 voor 50 ml

Liefs, Laura

3 thoughts on “Dove Natural Touch Deodorant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.