Getest: Colgate Max White One producten

Categoriën Testjes

Om eerlijk te zijn geloofde ik niet zo in al die whitening tandpasta’s. Tandpasta’s die je tanden witter maken? Kan dat niet alleen door ze te bleken bij de tandarts? Ik vroeg het even na bij mijn moeder, want die is tandartsassistente. Zij vertelde mij dat sommige tandpasta’s je tanden wel iets witter kunnen maken, maar nooit zo veel als bij een behandeling bij de tandarts. Hmm… oke, mijn tanden hoeven ook niet heel veel witter, maar iets witter zou best fijn zijn. Toen ik door Colgate werd benaderd om de nieuwe Max White One producten te testen, die mijn tanden in één week een tint witter zouden maken, was is dan ook erg benieuwd of ze zouden werken. Kijken jullie mee naar mijn voor- en nafoto’s?

De eerste indruk is een daalder waard. Volgens Colgate is een stralende witte lach daarbij erg belangrijk, het maakt je zelfverzekerder, en da’s altijd prettig als je bijvoorbeeld – zoals ik laatst –  een sollicitatiegesprek hebt.

Ik zet niet altijd het perspakket op de foto als ik iets thuisgestuurd krijg, maar deze vond ik toch wel erg leuk. In de rode Colgate doos met spiegel zaten de drie nieuwe Max White One producten, een rode clutch en een notitieboekje.

Ik heb de tandenborstel, de tandpasta en het mondwater getest.

De tandenborstel heeft witmakende lamellen die helpen vlekjes te verwijderen en de haartjes zouden de tanden polijsten. Aan de achterkant zit een een tong- en wangschraper. Wist je dat daar juist vaak de bacteriën zitten die nare luchtjes veroorzaken? Ik vind de tandenborstel goed qua formaat, ik kan gemakkelijk alle plekjes bereiken. Wel vind ik hem persoonlijk wat te hard. Ik gebruik liever een iets zachtere tandenborstel, maar die zal dan geen witmakende en polijstende werking hebben…

De tandpasta bevat whitening versnellers in de vorm van micro-kristallen. Deze micro-kristallen zie je ook terug in de tandpasta; het zijn kleine blauwe bolletjes. Hij smaakt lekker fris en maakt goed schoon, en dat is eigenlijk het enige wat ik belangrijk vind aan een tandpasta.

Het mondwater vind ik erg fijn. Het geeft me een onwijs fris gevoel en het zou er ook voor zorgen dat je tanden langer wit blijven en beschermen tegen bacteriën. Het fijne aan dit mondwater vind ik dat hij weinig alcohol bevat en je dus geen oh-mijn-god-mijn-mond-staat-in-de-fik-gevoel hebt als je hem gebruikt. Op de verpakking staat dat hij alcoholvrij is, maar ergens achteraan de ingrediëntenlijst staat wel ‘benzyl alcohol’. Nou ja, hij brandt in ieder geval niet :D.

Voor

Na

Ik heb de producten nu 7 dagen gebruikt, de tandenborstel en tandpasta twee keer per dag en het mondwater zo’n 4 keer in die 7 dagen. Hierboven zie je het resultaat. Toegegeven, het is lastig om foto’s te maken in precies dezelfde omstandigheden (qua licht e.d.), dus helemaal fair is deze vergelijking niet, maar ik heb zelf het idee dat mijn tanden wel iets witter zijn geworden. Of zou het tussen mijn oren zitten? Ik ga in ieder geval met een stralende lach naar mijn sollicitatiegesprek! Ik vind de tandpasta en mondwater erg fijn en die blijf ik ook zeker gebruiken, maar als tandenborstel gebruik ik toch liever een andere.

Enne, op de Facebookpagina van Colgate kun je nu een MaxOver winnen met o.a. persoonlijk stylingadvies, een iPad 3, een stylingcheque t.w.v. 400 euro, een fotoshoot en nog veel meer!

Prijzen:

Tandpasta €3,99
Tandenborstel €3,79
Mondwater €6,49
De producten zijn verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen. Psst, bij Kruidvat zijn ze nu tijdelijk met 50% korting!

Liefs, Laura

10 thoughts on “Getest: Colgate Max White One producten

  1. Lijken me enorm fijne producten! Ik vind zelf dat ik best gele tanden heb, dus ben heel benieuwd als ik ze ga testen wat er gebeurd. Bij jou zie ik echt veel verschil :D

  2. Ik heb het sinds kort ook gekocht ik geloof al die dingen niet maar wilde het toch proberen. En tot mijn verbazing werkt het echt, maar ook heel goed. Ze zeggen dat je tanden na elke week 1 tint witter worden maar ik zag al na 3 dagen al duidelijk verschil!

  3. Ik heb Colgate max wite ook gebruikt en ik zie een klein verschil maar er staat iets op de verpakking waar ik mijn twijfels over heb er staat ” getest op 29 personen. Dat betekent dat dit geen wetenschappelijk onderzoek is geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.