Behind The Scenes @ John Beerens Webshop

Categoriën Haar, Webshops

Normaal geef ik jullie in ‘Behind The Scenes’ een kijkje achter de schermen van Beauty Addicts, een kijkje in mijn leven. Deze keer is het iets anders. Ik neem jullie namelijk mee achter de schermen bij de webshop van John Beerens. Ikzelf was altijd erg benieuwd hoe het er aan toe gaat bij zo’n webshop en vond het dan ook erg leuk dat ik een kijkje mocht komen nemen. Alle mooie merken die in de shop verkocht worden, stonden mooi uitgestald. Ik zag o.a. Chi, Farouk, Biosilk, Tigi, Maroccanoil, Pupa en mijn favoriete merk uit de webshop van John: J Beverly Hills. Ook maakte ik kennis met een aantal (voor mij) nieuwe merken, zoals GHD (Good Hair Day). Ik ben onwijs nieuwsgierig geworden naar dit merk en ben zeker van plan om er iets van te proberen. Goed, genoeg gepraat. Kijken jullie mee naar het filmpje dat ik maakte?

Liefs, Laura

6 thoughts on “Behind The Scenes @ John Beerens Webshop

    1. Dat begrijp ik. Dat was ook eerst het plan, maar op de achtergrond hoorde je iedere keer een telefoon overgaan, mensen praten en andere geluiden, wat ik zelf niet prettig vond. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om er een soort ‘impressiefilmpje’ van te maken met muziek eronder. Maar bedankt voor je reactie, ik begrijp heel goed dat het natuurlijk veel leuker is om een filmpje te kijken waarin dingen verteld worden.

  1. Dit was echt een misser,….1 minuut was meer dan voldoende geweest. En later een voice over was beter geweest. Uitleg, communicatie had ik veel leuker gevonden. Ik begrijp wel dat een webshop er zo uitziet, Verder vond ik het oninteressant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.