WIN The Microdelivery Peel van Philosophy!

Categoriën Winacties

The Microdelivery Peel van Philosophy is voor mij dé ontdekking van het afgelopen jaar. Ik kan en wil niet meer zonder, en ben daarin net de enige. Over deze set zijn op het internet honderden, zo niet duizenden positieve reviews/reacties te lezen. Heb je geen idee waar ik het over heb? Lees dan even mijn review van deze fantastische peeling. Omdat ik er zo enthousiast over ben én omdat Beauty Addicts vandaag 3 jaar bestaat, verloot ik een Microdelivery Peel t.w.v. €69,95! Lees verder om er achter te komen wat je hiervoor moet doen.

The Microdelivery Peel is een soort microdermabrasie behandeling, maar dan voor thuis. Het is een intensieve exfoliant voor je huid die de dode huidcellen verwijdert en een babyzachte huid achterlaat. Ik ben fan!

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Laat in een reactie op dit artikel achter wat jij zo leuk vind aan Beauty Addicts (kom maar op met die veren in m’n kont! ;)) of noem iets wat je juist vaker zou willen zien of iets dat je nog mist. Een combinatie mag natuurlijk ook. Kortom, laat gewoon een leuke reactie achter (dat mag met opbouwende kritiek, daar kan ik wat mee!) and that’s it!

Wil je meer kans maken? Dat kan!

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN. DE WINNARES HEEFT BERICHT GEHAD VIA E-MAIL.

 • Like de Facebookpagina van Beauty Addicts en deel deze winactie met je vrienden. Vermeld in je comment ook gelijk even je naam, zodat ik je deelname kan controleren. Hierdoor krijg je één extra entry.
 • Volg mij op Twitter en tweet over deze winactie. Vermeld in je comment ook gelijk even je twitternaam, zodat ik je deelname kan controleren. Hierdoor krijg je één extra entry.

Natuurlijk vind ik het ook hartstikke leuk als je Beauty Addicts volgt via Bloglovin‘ en deze winactie liked :)

Je kunt meedoen tot en met 12 november 2012. De winnaar krijgt na afloop van de winactie bericht via e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Liefs, Laura

33 thoughts on “WIN The Microdelivery Peel van Philosophy!

 1. Ik kijk elke dag op je site en ik vind het zo leuk dat je veel variatie in je artikelen heb! Vooral de persoonlijke updates vind ik leuk. Zo vind ik het zo bijzonder dat je je drs mag noemen! En dat ook nog heb gecombineerd met je site, mijn complimenten! :) ik heb veel over deze producten gelezen, maar ik vind ze te prijzig om ze zelf aan te schaffen, dus ik wil graag mee doen met deze win actie, super gaaf! Ik volg je op fb en ik heb je bericht gedeeld. (Mijn naam is Bianca en mijn achternaam kan je zien in mijn emailadres) . En ik volg je op twitter @xxbianccaaxx . Bedankt voor deze leuke winactie!!

 2. Ik lees via jouw website over allerlei nieuwe en (voor mij nog) onbekende producten, met de bijbehorende reviews, wat heel interessant is om te lezen, omdat je vanuit het standpunt van een consument, maar ook kenner spreekt. Ik volg je op Facebook en op Twitter en heb zonet jouw tweet geretweet. Leuke actie met Philosophy. Ik vind de verpakkingen en de benamingen alleen al leuk. Heb het echter nog nooit zelf geprobeerd. Misschien wordt dit de eerste keer? :-)

 3. Waaaah supergave actie! Ik wil al zolang de microdelivery peel van Philosophy, maar aangezien hij niet goedkoop is heb ik hem nog niet gekocht. Ik waag dan maar hier een kansje!

  – Ik volgde je al via Twitter en Bloglovin
  – Ik heb je Facebook geliked
  – Ik heb je Facebook-bericht geliked en geshared
  – Ik heb je Bloglovin-artikel geliked
  – Ik heb over deze winactie getweet (@womanistical)

 4. Superleuke winactie!
  Ik vind dat jouw blog een heel goed evenwicht heeft tussen persoonlijke en beauty/informatieve blogposts. Bij veel andere blogs vind ik dat je of te veel van het ene of te veel van het andere hebt. Bij jou is het net voldoende voor het persoonlijke karakter, maar overheersend heel informatief! Ook straal je iets heel rustgevends uit in je filmpjes. Doe zo verder! :)

 5. Wat een toffe winactie! En nog toffer natuurlijk dat BeautyAddicts al drie jaar bestaat! Gefeliciteerd daarmee. Ik vind BeautyAddicts altijd leuk en gevarieerd qua beautyonderwerpen, maar soms zou het wat persoonlijker mogen. Dat is een grote kracht van blogs t.o.v. mainstream media; dat de afstand tussen lezer en schrijver heel klein is. Dus ik zou best af en toe wat meer willen lezen over jou en je leven ;-)

  Ik volgde je al op Bloglovin en Facebook trouwens :-)

  Ik zou zeggen: op naar de volgende 3 jaar! Hiep hoi!

 6. Superleuke winactie! Ondanks ik niet tegen de producten kan, doe ik toch mee. Cadeautje voor de mama voor sinterklaas ;)

  Wat ik zo fijn vindt aan je site:
  -is dat er veel variatie in je artikelen zit,
  -je schrijfstijl kan ik enorm waarderen,
  -je blijft altijd jezelf.
  -Misschien zou ik toch wat meer filmpjes willen zien van jou, ik vind ze namelijk altijd wel interessant. Maar het moet ook voor jou haalbaar blijven.

  Keep up the good work, Laura! Er mogen van mij nog vele jaartjes bijkomen.

  Ik volg je natuurlijk al langer op twitter en heb erover getweet (https://twitter.com/Yasminewin_/status/265425053292838912)ook volg ik je op BL en heb ik het bericht geliked.

  Succes iedereen!

  Xx.

 7. Wauw.. wat een gave winactie! Ik wil echt zooo graag de micro delivery peal gaan gebruiken, ik denk dat dit product een onmisbaar item gaat worden in m’n herfstroutine!

  B- eautyaddicts.nl, een fantastische site vol beauty, fashion en lifestyle!
  E – cht, hoe je overkomt in filmpjes, jij bent echt.
  A -ltijd, geniet ik van een nieuw artikel van jou die binnenkomt op bloglovin!
  U – zeg ik tegen je schrijfstijl, je artikelen lezen heel prettig weg.
  T – rends volg ik via jouw site, dan ben ik altijd up to date van de laatste nieuwtjes op make-up gebied etc.!
  Y – eah! Dacht ik toen ik deze winactie zag! :D
  A – rtikelen, deze zijn professioneel en ik hoop dat je snel bij 1 van de grotere bloggers gaat horen door de bekendheid die je gaat krijgen via deze toffe winactie.
  D – agelijks een nieuw artikel, wauw petje af!
  D – aily routine, man ik kan niet wachten dat ik dit product kan gaan toevoegen hieraan!
  I – edereen hoopt dit product te winnen want het is echt een supertof product dus iedereen toi toi toi!
  C – onclusie van mijn verhaaltje is toch wel dat ik er aardig in slaag om je genoeg veertjes te geven om een donzig dekbed mee te vullen ;)
  T – ijd steek jij in je blog, heel veel, en dat is te zien want het is elke dag een feest om een nieuw artikel van je te lezen!
  S – uperbedankt dat ik mag meedoen aan deze winactie en ik hoop dat je mijn poging tot een creatieve bijdrage kan waarderen :)
  . – punt.nl, ik hoop dat jij zo groot gaat worden dat je ooit een keer .com wordt!
  N – atuurlijk zou ik binnenkort nog een keer je hele stash willen zien want dat zijn eigenlijk de favo filmjes om bij weg te dromen!
  L – ieve Laura, je bent een fantastische meid met een superblog en ik hoop dat je nog jaren door gaat met beautyaddicts.nl! :D

 8. Wat een gave winactie. Ik like je op Facebook en heb de post daar geshard. Ik volg je op BL en heb de post geliked.

  *fingers crossed*

  Esmeralda van der Linden

 9. Dit is echt een gave winactie! Heel leuk voor mij om mee te doen aan winacties waarbij ik enthousiast ben over de te winnen item! Ik volg veel blogs op bloglovin waarvan Beautyaddicts er 1 van is.

  Beautyaddicts vind ik in het bijzonder leuk omdat je altijd kwalitatieve artikelen hebt die niet TE lang zijn. Je weet de aandacht vast te houden en bruikbare informatie te geven aan je lezers. Daar houd ik van! Wanneer ik een review van een product zoek via google ben ik altijd stiekem blij dat Beautyaddicts bij de zoekopdrachten bovenaan staat. Zo weet ik zeker dat ik juiste informatie krijg waar ik geen ellenlange tekst voor hoef te spitten.

  Kortom ben ik blij dat Beautyaddicts zo goed op kwaliteit let en altijd goede blogposts levert. Ga zo door!!

  (p.s. Ik heb de post geliked via BL)

  Groetjes,

  Gamze Caglar

 10. ik lees nu al een tijdje je blog en wat ik vooral leuk vind is dat het erg divers is waar je over schrijft. Je schrijft ook vanuit een eerlijk perspectief wat veel andere blogs een stuk minder doen. De reviews zijn helder en de looks zijn na te doen (wat bij veel andere niet het geval is)

 11. Wat er zo leuk is aan Beautyaddicts?
  Het klinkt misschien heel raar, maar je voelt je hier een beetje thuis, niet zo van, jij bent 1 van de vele duizenden..
  Ook vind ik dat je “followers” altijd heel relaxt tegen elkaar doen, net een kleine Beautyaddictsfamilie. ;)

  Ik heb dit altijd heel erg gehad, misschien ligt het aan je schrijfstijl.. (die leest altijd heel prettig) Ik vraag me eigenlijk af of anderen dit ook hebben?

  In elk geval:
  -Ik volg je op Facebook (Met de naam Annelore, en achternaam staat in mijn e-mailadres)
  -Ik volg je ook op Twitter, en heb je bericht geretweet. (Annelore96)

  Ik hoop dat je het nog jaren kunt volhouden!

 12. Superleuke winactie! Ik doe heel graag mee!
  Wat er zo leuk is aan beautyaddicts? Ik vind de artikelen enorm leuk! Het is niet altijd hetzelfde en er is genoeg afwisseling. Helemaal top dus <3
  Ik volgde je al via Bloglovin' en ik heb het artikel geliked ♥
  Liefs, Charile

 13. Het leukste aan Beauty addicts vind ik de variatie van je artikels, daardoor blijft het leuk om alles te lezen. Ik vind je foto’s ook altijd erg mooi. En ja layout is mooi en overzichtelijk, ik houdt er niet van als het allemaal wat onduidelijk in elkaar zit en dat is bij jou absoluut niet. Ik kijk elke dag met plezier op Beauty addicts en zou niet weten wat ik negatief moet vinden.. :)

  Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik volgde je al op facebook mijn naam is daar: Esmée Justlikealovelyfairytale
  Ik volgde je ook al op twitter en ik heb jou tweet geretweet, mijn naam daar is :jlalfairytale
  Ik volgde je ook al op bloglovin en heb het artikel geliked.

  Liefs, Esmee

 14. Gave actie, ik doe mee! Ik vind je fotoseries van events altijd erg mooi (en ook handiger om stiekem tijdens college te kijken dan filmpjes).
  Reviews kunnen wat mij betreft wel wat meer overzichtelijk, bijvoorbeeld met standaard tussenkopjes die bij elke review terugkomen, zoals verpakking / ervaring / oordeel / etc

 15. leuke winactie :)

  Ik zou meer tutorials op je blog willen zien. Wat ik ontzettend leuk vind van je site zijn je fotos van events.

  Ik heb ook hierover een tweet geplaast – twitter naam Staceyswereld.

 16. Lieve Laura,
  Ik volgde je al via Bloglovin, heb je facebook geliked. Bericht geliked & gedeeld. Bloglovin heb ik uiteraard deze supercoole winactie ook geliked. Ook volgde ik jou al een tijdje op twitter. En de tweet over deze winactie gaat er zo uit! mijn twitter is @_LSP21.

  Wat ik leuk vind aan jou blog is de variatie aan artikelen, de prachtige foto’s en de mooie looks. Natuurlijk is ‘t ook alleen al leuk dat je ook Laura heet haha.
  Elke ochtend voor mijn werk bezoek ik Beautyaddicts met heel veel plezier en lees ik je artikels aandachtig.

  Heel veel succes nog met Beautyaddicts.nl! Maar dit gaat vast lukken;)!

  Liefs Laura

 17. Tof! Ik ben natuurlijk benieuwd of het nou écht zo’n geweldig product is :D

  Ik vind trouwens je lay-out heel praktisch, en ik vind dat je artikelen goed afwisselt (qua reviews, events, etc)!

 18. Gefeliciteerd met het de 3e b’day van Beautyaddicts.nl!

  Ik like, follow, RT en tweet!
  Mijn twitternaam: @chucky1012
  Mijn facebook: https://www.facebook.com/homemadepicturemania.saononac

  Je hebt een prachtig blog met diverse onderwerpen.
  Dit is een geweldige actie met fijne producten die mijn huid goed voorbereiden voor de komende feestdagen enz.. Heerlijk is het om een stralende en zachtige huid te hebben door het gebruik van deze peel producten!;-)

 19. Superleuke winactie! Ik doe mee. Wat ik vooral zo leuk vind aan jouw site is dat je de budget merken combineert met de wat duurdere, exclusievere merken. Vergeleken met andere beautyblogs die ik bezoek vind ik dat het bij jou nog het meest in balans is. En dat vind ik fijn, want ik vind het heerlijk om een keer een wat duurder product te kopen maar wordt ook vrolijk van goede producten van bijvoorbeeld Catrice! En als je daar vooraf een recensie over kunt lezen is dat fijn!

  Wat ik nog wel wat meer zou willen zien zijn tutorials (in foto of video). Daarin blijf je in mijn mening nog iets achter.

 20. Geweldige prijs, de set staat erg hoog op mijn wishlist. De hoge prijs houdt me tegen, dus deze winactie komt als geroepen. Ik vind het erg leuk te zien hoe je blog door de jaren heen volwassener is geworden. Het is met je mee gegroeid. Wat ik graag zou zien is fashion. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken!

 21. Hoi Laura,

  Wat een leuke winactie weer. Ik zie dat je jouw blog nu al 3 jaar hebt. :o wat een tijd alweer zeg. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet vanaf dag 1 bij ben maar het jaartje dat ik jouw blog nu volg zit ik altijd met plezier achter de computer jouw artikelen te lezen. De filmpjes die je maakt vind ik ook altijd super leuk. Ik zou het super leuk vinden als je daar meer van maakt. De haar tutorial van laatst vond ik bijvoorbeeld heel leuk. Verder wil ik graag zeggen: Ga vooral zo door! Want je blog is super leuk dus hoop dat je daar nog lang mee door gaat:)

  Groetjes Shanna

 22. Wat een super leuke actie! Dit product stond al op mijn wishlist! Ik wil hem zo graag uittesten.

  Nadat ik jou ontmoet heb volg ik jou. Ik vindt jou een hele lieve meid en je hebt een hele leuke schrijfstyle. Het leuke aan Beautyaddicts vind ik jou manier van schrijven en de mooie foto’s die je maakt. En ik heb er echt respect voor dat je iedere dag een artikel plaatst. Ik weet hoe lastig dat kan zijn. Vooral als je ook andere dingen te doen hebt. Nu doe ik mijn best om ook iedere dag een artikel te plaatsen en zelfs bezig met een maand planning van artikels, haha. Ik vindt jou artikels kwa kwaliteit ook heel goed, je schrijft niet zomaar iets, overal is over nagedacht en als ik jou artikels lees dan merk ik dat ook.

  Mijn twitternaam: @AsmaeFD88
  Ik ga je toevoegen op facebook: Beautyblog Glossyscene
  En ik doe weinig met bloglovin maar ik ga je daar ook volgen!

  Ik hoop dat ik win! I wish! <3

 23. Echt een hele leuke actie!
  Wat ik zo leuk vind aan jou en je site, je blijft altijd lief voor je lezers en blijft gewoon jezelf! Vind t ook erg tof dat je de lezers vraagt om punten of dingen die je misschien kan verbeteren of kan toevoegen, en dan doe je dat ook echt! Toppie!

  Ik hoop dat ik mag winnen!!

 24. Ik hou ervan dat je over vanalles spreekt! Het enige wat ik misschien meer zou willen zien is make up tutorials!
  Ik like je op facebook en heb je bericht geshared (Lena Devisscher) en ik follow je op twitter (@TheLovatoNerd01). :)

 25. Hi,
  Ik heb je site pas ontdekt via Bloglovin, maar ben direct blijven hangen. Wat een leuk geschreven blog! Ook voor niet-beauty freaks erg leesbaar en informatief (en motiverend…). Ik ken Philosophy vanuit de US…een heerlijk merk (bv de hope in a jar!). Dus…ik maak graag kans op deze potjes…(heb geliked op facebook – silvia arntz, bloglovin en volg je vanaf nu ook op twitter – sillyruns).

 26. Ik vind je site er heel professioneel uitzien. Dat nodigt enorm uit om vaker terug te komen. Dat die ik dan ook geregeld:)Sowieso vind ik afwisseling op blogs altijd heel erg leuk. Niet alleen beauty, maar ook eens een recept e.d. Iets meer ‘andere’ artikelen tussendoor zou dus geen kwaad kunnen. Maar als je site blijft zoals die nu is, kom ik ook gewoon terug:)

 27. Ik doe mee.

  Wat ik top vind aan je site is het design. Het is allemaal heel overzichtelijk!

  Misschien moet je wat vaker schrijven over persoonlijke dingen. Lijkt me heel interessant.

  Ik volg je via facebook en twitter en bloglovin.
  Ik heb ook geliked op bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.