Hoe overleef jij de winter?

Categoriën Advertorial

chocolate milk

Bron afbeelding

Ik hou niet van de winter en al helemaal niet van sneeuw. Natuurlijk vind ik het prachtig als het buiten helemaal wit is en er heeft nog niemand door de sneeuw gelopen, maar het is zo koud! Bovendien is het vaak ook eens glad en ik ben zo iemand die dan altijd minimaal één keer onderuit gaat. Toch overleef ik de winter ieder jaar weer, want er zijn genoeg dingen te verzinnen om het allemaal een beetje aangenamer te maken.

Mona Mode

Stijlvolle, warme kleding
Sommige mensen hebben het idee dat alle winterkleding lomp is, maar dit is helemaal niet waar. Er bestaat genoeg dameskleding die heel stijlvol is, maar ook lekker warm. Voor mensen die er graag stylish uitzien, hoeft de winter geen vervelend seizoen te zijn. Het is niet voor niks dat alle grote merken en ontwerpers een winterlijn hebben: het is voor iedereen koud, maar dat betekent niet dat je er niet goed uit kunt zien.

Avene Skin Recovery Cream

Je huid verzorgen
Een nadeel van de winter is dat je huid schraal kan worden. Hierdoor kun je je minder mooi voelen en bovendien kan het pijnlijk zijn voor je huid. Gelukkig zijn er heel veel manieren om je huidverzorging goed te regelen. Ik pas mijn huidverzorging altijd aan in de winter. Ik gebruik dan producten die net iets rijker en voedender zijn. Producten die mijn droge en soms schrale huid goed verzorgen. Elke huid is uniek maar voor iedereen is er een juiste aanpak. Ook jouw huid kan de winter prima overleven!

chocolate milk

Lekker thuis
Een voordeel van de winter is dat je lekker binnen kunt zitten. Lekker op bank met met een fijn boek of een mooie film en een grote kop chocomel met slagroom erbij. Kaarsjes aan om het extra gezellig te maken. Wie zegt dat de winter alleen maar vervelend is? Dit is juist genieten!

Hoe overleef jij de winter?

Liefs, Laura

6 thoughts on “Hoe overleef jij de winter?

  1. Goede huid en lip-verzorging, heerlijke warme kleding dragen en ook lekker veel binnen zitten met een goed boek of een leuke film en warme chocolademelk en thee natuurlijk! Ik vind het altijd wel een gezellige periode als je niet per sé overal naartoe moet :)

  2. Lekker warme kledij, dikke truien, veel kaarsjes en onder mijn dekens kruipen met de katjes! En niet te vergeten, veel kopjes thee en warme choco, en zo’n ijstaart af en toe mag ook eens hé :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.