Dove Winter Care Amber

Categoriën Huidverzorging

Het is k-k-k-koud buiten en dan is het altijd fijn om je huid een beetje meer aandacht te geven. Natuurlijk omdat het gewoon leuk is om jezelf af en toe lekker te verwennen, maar ook omdat de kou je huid extra uitdroogt. Speciaal voor de winter komt Dove ook dit jaar met een Winter Care limited edition. Dit jaar hebben de producten de heerlijke geur van amber gekregen. Oh, wat hou ik ervan!

De lijn bestaat uit een douchecrème, een bodylotion en een bodycrème. De verpakkingen zijn sneeuwwit met een lief roze etiket en ijssterren. Er is ook een speciale cadeauverpakking te koop voor €9,99 (niet deze) met een douchecrème, bodycrème en lekkere dikke wintersokken. Superleuk als cadeautje!

De douchecrème is lekker zacht voor onder de douche. Hij heeft een lekker romige substantie en de heerlijk warme geur van amber ruik je goed. Wel droogt hij mijn huid een klein beetje uit, waarschijnlijk doordat er Sodium Laureth Sulfate in zit.

Dat trekkerige gevoel is gelukkig zo weg met de bodylotion. Ook deze ruikt weer lekker naar amber. Eigenlijk is hij voor mijn hele lichaam wel prima, behalve voor mijn benen want die zijn in de winter altijd zo ontzettend droog.

Links de bodylotion, rechts de bodycrème

Voor mijn benen gebruik ik dan ook eigenlijk altijd een body butter. Dove heeft in deze Winter Care lijn een bodycrème. Deze is voedender dan de bodylotion, maar lichter dan een body butter. Ik vind het eigenlijk fijner dan een body butter! Hij is voor mijn huid voedend genoeg en trekt sneller in dan een body butter.

En had ik al gezegd hoe heerlijk ik de geur van amber vind? De geur van amber is misschien iets minder goed voor te stellen als typische geuren zoals roos, vanille of amandel, maar het is een heerlijk warme geur en perfect voor de winter. Naast de geur van amber ruik je natuurlijk ook een beetje van de typische Dove geur en die twee gaan heel goed samen! Mijn huidje komt de winter wel door met deze producten.

Prijzen:

Dove Winter Care douchecrème €3,49
Dove Winter Care bodylotion €6,99
Dove Winter Care bodycrème €2,29

De Dove Limited Edtion Winter Care producten zijn momenteel te koop bij de bekende drogisterijen.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Dove Winter Care Amber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.