Sampar So Much To Dew Midnight Mask

Categoriën Huidverzorging

Sampar So Much To Dew Midnight Mask

Dit masker van Sampar is anders dan alle andere maskers die ik geprobeerd heb. Dit masker breng je namelijk ‘s avonds voor het slapen gaan aan en ‘s ochtends haal je de restjes die niet opgenomen zijn door je huid eraf. Ideaal voor mensen die altijd druk druk druk zijn en zelfs geen tijd hebben voor een maskertje. Ik testte hem uit.

Sampar So Much To Dew Midnight Mask

Sampar So Much To Dew Midnight Mask

De naam ‘So much to dew’ vind ik onwijs leuk en creatief bedacht. Leuk detail: onderaan de tube zie je de skyline van Parijs (waar Sampar vandaan komt).

Sampar So Much To Dew Midnight Mask

Nog iets bijzonders aan dit masker: aan het uiteinde zit een kwast waar je het masker mee aanbrengt. Handig, want zo breng ik eigenlijk alle andere maskers ook aan (maar dan pak ik een aparte kwast). Maar kun je die kwast dan nog wel schoonmaken zonder dat er water bij het product komt? Jazeker, om product uit de tube te krijgen moet je namelijk de dop draaien. Als je hem dus weer terug draait zit hij ‘op slot’ en kan er niets uit of in.

Ik had graag de ingredientenlijst in dit artikel erbij gezet, voor degenen die dat interessant vinden, maar ik kan hem helaas nergens vinden. Niet op de verpakking, niet op internet… Jammer.

Sampar So Much To Dew Midnight Mask

Omdat dit masker ‘s nachts zijn werk doet heb ik geen nachtcrème aangebracht maar alleen dit masker. Tijdens het aanbrengen ruik ik de (voor mij) bekende ‘Sampar geur’. Het ruikt een beetje naar rozen. Of dit parfum is of rozenwater weet ik dus niet, maar ik gok het laatste. In het begin is het masker nog een beetje plakkerig, maar dit is eigenlijk zo verdwenen. Je hoeft niet bang te zijn dat je kussen onder komt te zitten.

Dan het resultaat, want daar gaat het uiteindelijk om. Ik heb niet echt een probleemhuid en op dit moment is mijn huid lekker rustig dus heel veel meer dan hydrateren is bij mij niet nodig. ‘s Ochtends voelt mijn huid heerlijk zacht en ‘aaibaar’ aan. Ik spring onder de douche en eenmaal uit de douche voelt mijn huid eigenlijk weer hetzelfde aan als vóór het masker: niet zo superzacht meer en zelfs een beetje trekkerig. Het lijkt wel alsof dit masker een dun laagje over mijn huid legt waardoor deze lekker zacht aanvoelt, maar die je er ook zo weer afspoelt.

Nee, ik kan niet echt zeggen dat ik heel enthousiast ben over dit masker. Zeker als ik kijk naar de prijs denk ik dat je die 39 euro beter in je zak kunt houden. Het idee is super, maar ik had qua werking wel wat meer verwacht.

Sampar is o.a. verkrijgbaar bij Sephora.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Sampar So Much To Dew Midnight Mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.