Mijn make-up look voor de feestdagen

Categoriën Mijn Look

Kerst Outfit 2012

In dit artikel waar ik jullie mijn kerstoutfit liet zien, beloofde ik ook een artikel waarin ik mijn make-up look die ik daar droeg zou laten zien. Mijn make-up look voor deze feestdagen was eigenlijk heel eenvoudig en snel gemaakt, maar dat was meer omdat ik me heel erg moest haasten. Omdat ik eigenlijk wel tevreden was met het resultaat, besloot ik om het tweede kerstdagen ook gewoon zo te doen. Kijken jullie mee?

Look Kerst Foundation

Met een goede basis heb je eigenlijk niet zo veel meer nodig. Ik begon met een Skin Caviar Concealer & Foundation van La Prairie. Een geweldig cadeautje van m’n moeder, hij was toch net iets te licht voor haar. En oh wat is ‘ie fijn! Het is de beste foundation die ik ooit heb gehad. Hij maakt mijn huid zo mooi egaal en geeft een prachtige glow. Toch valt het niet op dat ik foundation draag, want je ziet hem eigenlijk niet zitten. Waar andere foundations droge plekje accentueren, lijkt deze foundation juist die plekjes te voeden. Ook de concealer die bovenop zit is erg prettig in gebruik. Als jullie willen maak ik er nog een apart artikel over, maar ik moet op voorhand zeggen dat hij wel erg prijzig is. Hij kost zo’n €166 euro (mijn moeder kocht hem in de uitverkoop met flinke korting) en dat zou ik eerlijk gezegd zelf nooit uit kunnen geven aan een foundation, hoe fijn hij ook is.

Look Kerst ogen

Look Kerst 2012

Op mijn ogen hield ik het simpel. Ik bracht een oogschaduwbasis aan en een goudkleurige oogschaduw van Pupa (de naam kan ik helaas nergens vinden). Een likje mascara (Lancôme Hypnose Star) en wat wenkbrauwgel (HEMA) en door naar de lippen.

Look Kerst lipproducten

Look Kerst 2012

Op mijn lippen bracht ik eerst een lipstick van Pupa aan, Shanghai Nude (103) uit de China Doll collectie. Daaroverheen nog een roze gloss van Pupa (waarvan ik de naam helaas ook nergens meer kan vinden). Deze combi paste goed bij mijn jurkje!

Look Kerst blush

Look Kerst 2012

Tenslotte nog Sleek Rose Gold op mijn wangen en ik was klaar om aan te schuiven aan het kerstdiner.

Hoe zag jouw kerstmake-up eruit?

Liefs, Laura

7 thoughts on “Mijn make-up look voor de feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.