Pupa Milano Nail Art Mania Bubbles

Categoriën Nagels

Misschien heb je het al eens gezien: caviar nails. Nagels met kleine pareltjes of bolletjes erop zijn helemaal hip! Ook Pupa Milano doet mee aan deze trend. Zij noemen het ‘Nail Art Mania Bubbles’ en ik testte een setje uit.

Ik heb de variant ‘Multicolor’, waarbij de pareltjes verschillende kleuren hebben en het basislakje is roze. Deze vind ik het leukst. Er zijn ook setjes met één kleur in zwart, paars, blauw, grijs en wit. Ze zijn nu te koop, maar wel limited edition. Wees er dus snel bij als je ook een setje wil!

Op de achterkant van het doosje staan de instructies. Het is echt supersimpel en geeft toch een indrukwekkend en feestelijk effect.

In het kitje zit dus een basislak, in dit geval roze, een flesje met bolletjes en een opvangbakje.

Breng altijd eerst een basecoat aan. Lak vervolgens je nagels één laagje met de basiskleur en laat het drogen. Deze kleur is op zichzelf ook hartstikke leuk trouwens!

Als je al je nagels wil voorzien van bolletjes, werk dan nagel voor nagel. Ik heb hier alleen mijn ringvinger gedaan omdat ik dat eigenlijk ook wel leuk vond zo. Breng een tweede laag van de basislak aan, schud het flesje met de bolletjes en strooi ze over de net gelakte nagel. Hou natuurlijk wel je vinger boven het opvangbakje.

Druk de bolletjes nog even goed aan en laat het 15 minuten drogen. Breng eventueel nog een topcoat aan.

De bolletjes die in het opvangbakje zijn beland, kun je terugschenken in het flesje door de hoek van het bakje op het flesje te plaatsen. Ik had gedacht dat het bij mij als nog een zooitje zou worden – onhandig als ik ben – maar het ging eigenlijk heel gemakkelijk.

Erg long lasting zijn de bolletjes helaas niet, ondanks de topcoat. Gedurende de dag vallen er een paar af en als je veel met je handen werkt dan zullen ze er helemaal snel af zijn. Dit had ik wel verwacht en daarom ben ik niet ontevreden. Voor een feestje (of Kerst!) zijn ze hartstikke leuk en dan zullen ze ook prima blijven zitten. Zeg nou zelf, het ziet er toch superfeestelijk uit?!

De prijs voor een kitje met beide producten is € 12,95. Verkooppunten van Pupa vind je hier.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Pupa Milano Nail Art Mania Bubbles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.