Swatches KOH Show It!

Categoriën Nagels

 

KOH pakt deze kerst uit met een prachtige collectie genaamd ‘Show It’. KOH neemt je mee naar de wereld van celebs en the rich and famous. De collectie bevat zes lakjes die je nagels doen schitteren. I love them!

Laat ik maar gelijk beginnen met de – wat mij betreft – twee mooiste lakjes uit de collectie: Groovy Dancer en Cover Girl. Groovy Dancer is een mooi rode kleur met prachtige shimmer. Stijlvol, maar absoluut niet saai. Cover Girl is een roodoranje kleur met een hint van goud. Deze lakjes, wow, ik vind ze zo mooi! Vooral Cover Girl is echt een prachtige lak. Ik blijf maar naar mijn nagels staren!

Met de naam ‘Movie Star’ kan het natuurlijk ook bijna niet anders dan dat dit een goudkleurige lak is. En wat voor één. De prachtige gouden kleur met shimmers is één van de mooiste goudkleurige lakjes in mijn collectie. Shopping Queen is een gouden glitterlak die ik hier over Groovy Dancer heb aanbracht. Zelf nou zelf, deze combi schreeuwt gewoon: KERST!

De kleur It Girl is een zilverkleurige lak met kleine gouden flecks. Op de foto draag ik drie laagjes en helaas dekt hij nog niet echt goed. Persoonlijk vind ik dit de minste uit de collectie. Super Model daarentegen vind ik wel weer erg mooi. Deze grijsblauwe kleur bevat ook gouden flecks.

Van alle lakjes, met uitzondering van It Girl, draag ik twee laagjes op de foto. De kwaliteit is weer super, zoals ik van KOH gewend ben. Het kwastje lakt erg fijn, ze drogen redelijk snel en blijven dagenlang mooi op mijn nagels.

KOH Show It is een limited edition collectie en al vanaf begin november verkrijgbaar. Hij ligt tot ongeveer eind december in de winkels, dus haal jouw favoriete kleur(en) nu het nog kan! Een leuk cadeautje voor jezelf (of voor iemand anders natuurlijk) voor tijdens de feestdagen!

KOH is verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com. De adviesprijs is €14,95.

Liefs, Laura

23 thoughts on “Swatches KOH Show It!

  1. Super lakjes! Normaal laat ik bijna nooit reacties achter, maar wat een mooie foto’s!! Moest even gezegd worden, kan zien dat je er echt je best op hebt gedaan!

  2. Mooi! Vooral groovy dancer en super model vind ik erg mooi voor de winter. Vind jou nagelswatches altijd wel heel fijn om naar te kijken, je hebt van die mooie nagels ^_^
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.